Afișez toate cele 12 rezultate

 • Adaptor pentru Symbo xBot, LASERBOT

  Adaptor pentru Symbo xBot, LASERBOT

  Adaptor încărcare, de schimb, pentru aspiratorul robot Symbo xBot 5, xBot 5 PRO și LASERBOT 650.

  Adaptor încărcare, de schimb, pentru aspiratorul robot Symbo xBot 5, xBot 5 PRO și LASERBOT 650.
 • Banda de limitare pentru aspiratoare robotizate – 1 m

  Banda de limitare pentru aspiratoare robotizate – 1 m

  Banda magnetic─â universal─â cu lungimea de 1 m, pentru aspiratoarele robot. Banda este utilizat─â pentru a defini spa╚Ťiul ├«n care nu dori╚Ťi ca robotul s─â mearg─â (robotul nu trece peste aceast─â band─â). ├Änainte de cur─â╚Ťare, a╚Öeza╚Ťi sau chiar mai bine lipi╚Ťi (cu band─â adeziv─â cu dou─â fe╚Ťe) banda magnetic─â ├«n zona ├«n care nu dori╚Ťi ca robotul s─â aspire. C├ónd robotul recunoa╚Öte banda, zona este evitat─â. Pute╚Ťi t─âia banda pe orice lungime sau o pute╚Ťi picta ├«n orice nuan╚Ť─â, pentru a se potrivi cu fundalul. Poate fi utilizat pentru aspiratoarele robot de la brandurile Symbo, Neato, Ecovacs ╚Öi altele.

  Banda magnetic─â universal─â cu lungimea de 1 m, pentru aspiratoarele robot. Banda este utilizat─â pentru a defini spa╚Ťiul ├«n care nu dori╚Ťi ca robotul s─â mearg─â (robotul nu trece peste…
 • Banda de limitare pentru aspiratoare robotizate – 4 m

  Banda de limitare pentru aspiratoare robotizate – 4 m

  Banda magnetic─â universal─â cu lungimea de 4 m, pentru aspiratoarele robot. Banda este utilizat─â pentru a defini spa╚Ťiul ├«n care nu dori╚Ťi ca robotul s─â mearg─â (robotul nu trece peste aceast─â band─â). ├Änainte de cur─â╚Ťare, a╚Öeza╚Ťi sau chiar mai bine lipi╚Ťi (cu band─â adeziv─â cu dou─â fe╚Ťe) banda magnetic─â ├«n zona ├«n care nu dori╚Ťi ca robotul s─â aspire. C├ónd robotul recunoa╚Öte banda, zona este evitat─â. Pute╚Ťi t─âia banda pe orice lungime sau o pute╚Ťi picta ├«n orice nuan╚Ť─â, pentru a se potrivi cu fundalul. Poate fi utilizat pentru aspiratoarele robot de la brandurile Symbo, Neato, Ecovacs ╚Öi altele.

  Banda magnetic─â universal─â cu lungimea de 4 m, pentru aspiratoarele robot. Banda este utilizat─â pentru a defini spa╚Ťiul ├«n care nu dori╚Ťi ca robotul s─â mearg─â (robotul nu trece peste…
 • Baterie pentru Symbo xBot 5 – 2200 mAh

  Baterie pentru Symbo xBot 5 – 2200 mAh

  Baterie de schimb Li-Ion de 2200 mAh pentru aspiratoare robot Symbo xBot 5 și xBot 5 PRO.

  Baterie de schimb Li-Ion de 2200 mAh pentru aspiratoare robot Symbo xBot 5 și xBot 5 PRO.
 • Baz─â de ├«nc─ârcare pentru Symbo xBot 5, LASERBOT 650

  Bază de încărcare pentru Symbo xBot 5, LASERBOT 650

  Bază de încărcare, de schimb, pentru aspiratoarele robot Symbo xBot 5, xBot 5 PRO, LASERBOT 650. Bază este inclus în pachetul original al aspiratorului robot.

  Bază de încărcare, de schimb, pentru aspiratoarele robot Symbo xBot 5, xBot 5 PRO, LASERBOT 650. Bază este inclus în pachetul original al aspiratorului robot.
 • Filtru HEPA design pentru Symbo xBot, LASERBOT

  Filtru HEPA design pentru Symbo xBot, LASERBOT

  Filtrul de design HEPA ajut─â la prinderea prafului fin, a acarienilor alergici sau a alergenilor animaliere ╚Öi ├«mpiedic─â particulele mici de praf s─â scape ├«napoi ├«n aer. Este o parte integrant─â a asigur─ârii unei cur─â╚Ť─âri perfecte, astfel ├«nc├ót la deteriorare, trebuie ├«nlocuit. ├Änlocuirea recomandat─â este dup─â 6-12 luni, ├«n func╚Ťie de c├ót de des este utilizat.

  Filtrul de design HEPA ajut─â la prinderea prafului fin, a acarienilor alergici sau a alergenilor animaliere ╚Öi ├«mpiedic─â particulele mici de praf s─â scape ├«napoi ├«n aer. Este o parte…
 • Filtru pentru xBot, LASERBOT

  Filtru pentru xBot, LASERBOT

  Filtru pentru praf, de schimb, pentru aspiratoarele robot Symbo xBot 5, xBot 5 PRO ╚Öi LASERBOT 650. Acest filtr primar este utilizat pentru captarea particulelor mai mari ╚Öi prelunge╚Öte durata de via╚Ť─â a filtrului HEPA. Se recomand─â schimbarea filtrelor la fiecare 3 – 4 luni, pentru ca filtrarea s─â fie ├«nc─â eficient─â.

  Filtru pentru praf, de schimb, pentru aspiratoarele robot Symbo xBot 5, xBot 5 PRO ╚Öi LASERBOT 650. Acest filtr primar este utilizat pentru captarea particulelor mai mari ╚Öi prelunge╚Öte durata…
 • Recipient 2├«n1 pentru Symbo xBot, LASERBOT

  Recipient 2în1 pentru Symbo xBot, LASERBOT

  Recipient de înlocuire 2in1 cu un volum de 300 ml pentru deșeuri și 200 ml pentru apă. Pentru modele: Symbo xBot 5 Symbo xBot 5 PRO Symbo LASERBOT 650

  Recipient de înlocuire 2in1 cu un volum de 300 ml pentru deșeuri și 200 ml pentru apă. Pentru modele: Symbo xBot 5 Symbo xBot 5 PRO Symbo LASERBOT 650
 • Recipient pentru praf (murd─ârie) pentru Symbo xBot, LASERBOT

  Recipient pentru praf (murd─ârie) pentru Symbo xBot, LASERBOT

  Recipient murd─ârie de 500 ml, de schimb, pentru Symbo xBot 5, xBot 5 PRO┬á╚Öi┬áLASERBOT 650. Recipientul con╚Ťine deja dou─â filtre, filtru primar ╚Öi filtru HEPA design.

  Recipient murd─ârie de 500 ml, de schimb, pentru Symbo xBot 5, xBot 5 PRO┬á╚Öi┬áLASERBOT 650. Recipientul con╚Ťine deja dou─â filtre, filtru primar ╚Öi filtru HEPA design.
 • Roat─â fa╚Ť─â pentru Symbo xBot, LASERBOT

  Roat─â fa╚Ť─â pentru Symbo xBot, LASERBOT

  Roat─â frontal─â de direc╚Ťie, de schimb, pentru aspiratoarele robot Symbo xBot,┬áxBot 5 PRO ╚Öi LASERBOT 650.

  Roat─â frontal─â de direc╚Ťie, de schimb, pentru aspiratoarele robot Symbo xBot,┬áxBot 5 PRO ╚Öi LASERBOT 650.
 • Symbo xBot, LASERBOT lavet─â mop

  Symbo xBot, LASERBOT lavet─â mop

  Țesătură mop de schimb pentru aspiratorul robot Symbo xBot 5, xBot 5 PRO a LASERBOT 650.

  Țesătură mop de schimb pentru aspiratorul robot Symbo xBot 5, xBot 5 PRO a LASERBOT 650.
 • Telecomanda pentru Symbo xBot, LASERBOT

  Telecomanda pentru Symbo xBot, LASERBOT

  Telecomandă de schimb pentru aspiratorul robot Symbo xBot 5, xBot 5 PRO și LASERBOT 650.

  Telecomandă de schimb pentru aspiratorul robot Symbo xBot 5, xBot 5 PRO și LASERBOT 650.

Dac─â sunte╚Ťi ├«n c─âutarea celor mai bune oferte la produsele cele mai noi, a╚Ťi venit ├«n locul potrivit. Aici, la aspiratorcuspalare.ro, ├«ncerc─âm mereu s─â avem un inventar diversificat, deoarece dorim s─â existe ceva pe gustul tuturor. ╚śi deoarece dorim ca ╚Öi clien╚Ťii no╚Ötri s─â ob╚Ťin─â cel mai mult pentru banii acestora, v─â oferim pre╚Ťuri competitive pentru toata colec╚Ťia xBot 5.

Deci, fie c─â sunte╚Ťi ├«n c─âutarea celui mai recent model sau dori╚Ťi doar s─â g─âsi╚Ťi o ofert─â foarte bun─â, asigura╚Ťi-v─â c─â ne verifica╚Ťi mai ├«nt├ói. ├Än plus, aspiratorcuspalare.ro pune la dispozi╚Ťie o experien╚Ť─â excelent─â de servicii pentru clien╚Ťi ╚Öi pune la dispozi╚Ťie informa╚Ťii suplimentare conexe pentru a-i ajuta pe cump─âr─âtori s─â ia decizii informate.

├Än pia╚Ťa zilelor noastre, este foarte important s─â compara╚Ťi ofertele la produse xBot 5 ├«nainte de a face o achizi╚Ťie. F─âc├ónd acest lucru, sper─âm s─â oferim clien╚Ťilor no╚Ötri tot ce au nevoie ├«ntr-un singur loc.

Economii uriașe la mărcile de top

Există câteva oferte extraordinare pentru mărci de top în această săptămână. Așa dar, dacă dorești să faci un chilipir, acum este momentul!

Livrare gratuit─â pentru anumite comenzi

Dore╚Öti s─â faci cump─âr─âturi de ├«n perioada s─ârb─âtorilor f─âr─â s─â pl─âte╚Öti transportul? Ai noroc! Foarte mul╚Ťi comercian╚Ťi ofer─â transport gratuit pentru comenzile calificate. A╚Öadar, ce ├«nseamn─â ÔÇ×calificatÔÇŁ? ├Än general, ├«nseamn─â c─â aceast─â comanda trebuie s─â se ├«ncadreze ├«ntr-o anumit─â sum─â de lei. De exemplu, pragul de livrare gratuit─â al majorit─â╚Ťii magazinelor este de 250 lei. Al╚Ťi comercian╚Ťi au cerin╚Ťe diferite, a╚Öa c─â asigura╚Ťi-v─â c─â verifica╚Ťi ├«nainte de a cump─âra.

Costurile de expediere pot cre╚Öte cu adev─ârat, a╚Öa c─â profita╚Ťi de ofertele de transport gratuit atunci c├ónd pute╚Ťi. Este un lucru mai pu╚Ťin de care s─â-╚Ťi faci griji atunci c├ónd ├«ncerci s─â g─âse╚Öti cadoul perfect pentru cei dragi. Cumparaturi fericite!

Retururi ușoare

Este u╚Öor s─â returnezi orice produs de care nu e╚Öti mul╚Ťumit. Comercian╚Ťi ce expun produse pe aspiratorcuspalare.ro accepta retururi pentru toate produsele, f─âr─â ├«ntreb─âri. Ave╚Ťi la dispozi╚Ťie 30 de zile pentru a returna xBot 5 ╚Öi a primi o rambursare complet─â. Pentru a ├«ncepe un retur, trebuie doar sa contacta╚Ťi comerciantul ╚Öi acesta v─â va furniza un formular pentru retur. Dorim s─â fi╚Ťi 100% mul╚Ťumit de cumparaturile dvs., a╚Öa c─â multe magazine ofer─â retururi gratuite pentru majoritatea produselor.

Cump─âra╚Ťi acum pentru oferte grozave!

Perioada s─ârb─âtorilor se apropie ╚Öi asta ├«nseamn─â c─â este timpul s─â ├«ncepe╚Ťi cump─âr─âturile pentru a profita la maxim de oferte! Dar unde po╚Ťi g─âsi cele mai bune oferte? ╚śi de unde ╚Ötii dac─â faci o afacere bun─â?

Iat─â c├óteva sfaturi pentru a v─â ajuta s─â g─âsi╚Ťi cele mai grozave oferte pentru cadouri de s─ârb─âtori sau alte ocazii precum zile de na╚Ötere.

Cump─âra╚Ťi mai devreme: cu c├ót ├«ncepe╚Ťi mai devreme cump─âr─âturile, cu at├ót este mai probabil s─â g─âsi╚Ťi oferte grozave. Multe magazine ofer─â reduceri ╚Öi promo╚Ťii speciale ├«n s─âpt─âm├ónile dinaintea s─ârb─âtorilor, a╚Öa c─â ├«ncepe╚Ťi cump─âr─âturile devreme pentru a profita de aceste reduceri

Compara╚Ťi pre╚Ťurile: nu presupune╚Ťi doar c─â primul magazin pe care ├«l vizita╚Ťi are cele mai bune oferte. Acorda╚Ťi-v─â timp pentru a compara pre╚Ťurile la diferite magazine ├«nainte de a lua o deciziefinal─â.
Noi am adunat produse de la toate magazinele din Rom├ónia pentru ca tu sa po╚Ťi g─âsi totul ├«ntr-un singur loc.

Pre╚Ťuri mici ╚Öi selec╚Ťii mari de produse

E╚Öti ├«n c─âutarea unei oferte de pret pentru xBot 5? Site-ul nostru ofer─â pre╚Ťuri mici ╚Öi o selec╚Ťie mare de produse, aici este locul unde pute╚Ťi g─âsi ceea ce c─âuta╚Ťi. Cu oferte pentru orice, de la haine, la produse electronice, cu siguran╚Ť─â vei g─âsi ceea ce ai nevoie la un pre╚Ť pe care ╚Ťi-l po╚Ťi permite. Deci data viitoare c├ónd sunte╚Ťi ├«n c─âutarea unei oferte grozave pentru xBot 5, asigura╚Ťi-v─â c─â vizita╚Ťi magazinul nostru!