Afișez toate cele 6 rezultate

 • Arce de protec╚Ťie elice Syma X8PRO, X8SW, X8SC, X8SG, X8

  Arce de protec╚Ťie elice Syma X8PRO, X8SW, X8SC, X8SG, X8

  Arcadele de protec╚Ťie pentru elice Syma X8PRO, X8SW, X8SC, X8SG, X8 au fost concepute pentru a ├«mpiedica elicele rotative s─â se ciocneasc─â cu diverse obiecte. Aceste arcade de protec╚Ťie sunt prinse direct sub rotorul individual al elicei pentru a oferi protec╚Ťie maxim─â pe durata zborului.

  Arcadele de protec╚Ťie pentru elice Syma X8PRO, X8SW, X8SC, X8SG, X8 au fost concepute pentru a ├«mpiedica elicele rotative s─â se ciocneasc─â cu diverse obiecte. Aceste arcade de protec╚Ťie sunt…
 • Baterie pentru Syma serii X8 – 2000 mAh

  Baterie pentru Syma serii X8 – 2000 mAh

  Bateria de schimb de 2000 mAh pentru drona Syma SY8 va oferi quadcopterului puterea de care are nevoie pentru a zbura ├«n fiecare zi. Bateria folose╚Öte tehnologia LiPo pentru performan╚Ťe optime, men╚Ťin├ónd ├«n acela╚Öi timp o dimensiune mic─â ╚Öi greutate redus─â.

  Bateria de schimb de 2000 mAh pentru drona Syma SY8 va oferi quadcopterului puterea de care are nevoie pentru a zbura ├«n fiecare zi. Bateria folose╚Öte tehnologia LiPo pentru performan╚Ťe…
 • Baterie pentru Syma X8PRO, X8SW, X8SC – 2000 mAh

  Baterie pentru Syma X8PRO, X8SW, X8SC – 2000 mAh

  Bateria de schimb de 2000 mAh pentru drona Syma X8PRO, X8SW, X8SC, va oferi quadcopterului puterea de care are nevoie pentru a zbura ├«n fiecare zi. Bateria folose╚Öte tehnologia LiPo pentru performan╚Ťe optime, men╚Ťin├ónd ├«n acela╚Öi timp o dimensiune mic─â ╚Öi greutate redus─â.

  Bateria de schimb de 2000 mAh pentru drona Syma X8PRO, X8SW, X8SC, va oferi quadcopterului puterea de care are nevoie pentru a zbura ├«n fiecare zi. Bateria folose╚Öte tehnologia LiPo…
 • Baterie Syma serii X5 – 800 mAh

  Baterie Syma serii X5 – 800 mAh

  Bateria de schimb de 800 mAh pentru drona Syma seria X5 (cu excep╚Ťia X5SW) va oferi quadcopterului puterea de care are nevoie pentru a zbura ├«n fiecare zi. Bateria folose╚Öte tehnologia LiPo pentru performan╚Ťe optime, men╚Ťin├ónd ├«n acela╚Öi timp o dimensiune mic─â ╚Öi greutate redus─â.

  Bateria de schimb de 800 mAh pentru drona Syma seria X5 (cu excep╚Ťia X5SW) va oferi quadcopterului puterea de care are nevoie pentru a zbura ├«n fiecare zi. Bateria folose╚Öte…
 • Baterie Syma X5UW, X5UW-D – 500 mAh

  Baterie Syma X5UW, X5UW-D – 500 mAh

  Bateria de schimb de 500 mAh pentru drona Syma X5UW, UW-D, va oferi quadcopterului puterea de care are nevoie pentru a zbura ├«n fiecare zi. Bateria folose╚Öte tehnologia LiPo pentru performan╚Ťe optime, men╚Ťin├ónd ├«n acela╚Öi timp o dimensiune mic─â ╚Öi greutate redus─â.

  Bateria de schimb de 500 mAh pentru drona Syma X5UW, UW-D, va oferi quadcopterului puterea de care are nevoie pentru a zbura ├«n fiecare zi. Bateria folose╚Öte tehnologia LiPo pentru…
 • Elice Syma X8PRO, X8SW, X8SC, X8SG, X8 – white

  Elice Syma X8PRO, X8SW, X8SC, X8SG, X8 – white

  Elice de schimb potrivită pentru dronele Syma X8PRO, X8SW, X8SC, X8SG, X8. Elicea este pliabilă, echilibrată și ușor de instalat. Procesarea tip Push permite instalarea și îndepărtarea rapidă și ușoară. O elice se rotește în sensul acelor de ceasornic și cealaltă în sens invers.

  Elice de schimb potrivit─â pentru dronele Syma X8PRO, X8SW, X8SC, X8SG, X8. Elicea este pliabil─â, echilibrat─â ╚Öi u╚Öor de instalat. Procesarea tip Push permite instalarea ╚Öi ├«ndep─ârtarea rapid─â ╚Öi u╚Öoar─â.…

Dac─â sunte╚Ťi ├«n c─âutarea ofertelor cele mai bune la produsele cele mai noi, a╚Ťi ajuns la locul potrivit. Aici, la aspiratorcuspalare.ro, ├«ncerc─âm mereu s─â avem un inventar c├ót mai diversificat, astfel s─â existe ceva pe gustul tuturor. ╚śi pentru c─â dorim ca ╚Öi clien╚Ťii no╚Ötri s─â ob╚Ťin─â c├ót mai mult pentru banii acestora, oferim pre╚Ťuri competitive pentru toata colec╚Ťia Syma.

A╚Öadar, fie c─â sunte╚Ťi ├«n c─âutarea celui mai recent model sau dori╚Ťi doar s─â g─âsi╚Ťi o ofert─â foarte bun─â, asigura╚Ťi-v─â c─â ne verifica╚Ťi mai ├«nt├ói. ├Än plus, aspiratorcuspalare.ro ofer─â o experien╚Ť─â excelent─â de servicii pentru clien╚Ťi ╚Öi ofer─â informa╚Ťii suplimentare conexe pentru a-i ajuta pe cump─âr─âtorii s─âi s─â ia decizii informate.

├Än pia╚Ťa zilelor noastre, este foarte important s─â compara╚Ťi ofertele la produse Syma ├«nainte de a face o achizi╚Ťie. F─âc├ónd acest lucru, sper─âm s─â punem la dispozi╚Ťie clien╚Ťilor no╚Ötri tot ce au nevoie ├«ntr-un singur loc.

Economii uriașe la cele mai mari mărci

Există câteva oferte extraordinare pentru mărci de top săptămâna aceasta. Așa dar, dacă vrei să faci un chilipir, acum este momentul!

Livrare gratuit─â pentru anumite comenzi

Dore╚Öti s─â faci cump─âr─âturi de s─ârb─âtori f─âr─â s─â pl─âte╚Öti transportul? Ai noroc! Mul╚Ťi comercian╚Ťi ofer─â transport gratuit pentru comenzile calificate. Deci, ce ├«nseamn─â ÔÇ×calificatÔÇŁ? ├Än general, ├«nseamn─â c─â aceast─â comanda trebuie s─â se ├«ncadreze ├«ntr-o anumit─â sum─â de lei. Spre exemplu, pragul de livrare gratuit─â al majorit─â╚Ťii magazinelor este de 250 lei. Unii comercian╚Ťi au cerin╚Ťe diferite, a╚Öa c─â asigura╚Ťi-v─â c─â verifica╚Ťi ├«nainte de a cump─âra.

Costurile de expediere pot cre╚Öte semnificativ, a╚Öa c─â profita╚Ťi de ofertele de transport gratuit atunci c├ónd pute╚Ťi. Este un lucru mai pu╚Ťin de care s─â-╚Ťi faci griji atunci c├ónd ├«ncerci s─â g─âse╚Öti cadoul perfect pentru cei dragi. Cumparaturi fericite!

Retururi ușoare

Este u╚Öor s─â returnezi orice produs de care nu e╚Öti mul╚Ťumit. Comercian╚Ťi care expun produse pe aspiratorcuspalare.ro accepta retururi pentru toate produsele, f─âr─â ├«ntreb─âri. Ave╚Ťi la dispozi╚Ťie o luna pentru a returna Syma ╚Öi a primi banii inapoi. Pentru a face un retur, pur ╚Öi simplu contacta╚Ťi comerciantul ╚Öi acesta v─â va furniza un formular pentru retur. Dorim s─â fi╚Ťi 100% mul╚Ťumit de cumparaturile dvs., a╚Öa c─â multe magazine ofer─â retururi gratuite pentru toate produsele.

Face╚Ťi acum cumparaturi pentru a va bucura de oferte extraordinare!

S─ârb─âtorile sunt chiar dup─â col╚Ť ╚Öi asta ├«nseamn─â c─â este timpul s─â ├«ncepe╚Ťi cump─âr─âturile pentru oferte grozave! Dar unde po╚Ťi g─âsi cele mai bune oferte? ╚śi de unde ╚Ötii dac─â faci o afacere bun─â?

Iat─â c├óteva sfaturi pentru a v─â ajuta s─â g─âsi╚Ťi cele mai grozave oferte pentru cadouri de s─ârb─âtori sau alte ocazii precum zile de na╚Ötere.

Cump─âra╚Ťi devreme: cu c├ót ├«ncepe╚Ťi mai devreme cump─âr─âturile, cu at├ót este mai probabil s─â g─âsi╚Ťi oferte grozave. Multe magazine ofer─â reduceri ╚Öi promo╚Ťii speciale ├«n s─âpt─âm├ónile dinaintea s─ârb─âtorilor, a╚Öa c─â ├«ncepe╚Ťi cump─âr─âturile devreme pentru a profita de aceste oferte

Face╚Ťi comparatii de pre╚Ť: nu presupune╚Ťi doar c─â primul magazin pe care a╚Ťi intrat are cele mai bune pre╚Ťuri. Acorda╚Ťi-v─â timp pentru a compara pre╚Ťurile la diferite comercianti ├«nainte de a lua o deciziefinal─â.
Noi am adunat produse de la toate magazinele din Rom├ónia pentru ca tu sa po╚Ťi g─âsi totul ├«ntr-un singur loc.

Pre╚Ťuri mici ╚Öi selec╚Ťie mare de produse

E╚Öti ├«n c─âutarea unei oferte de pret pentru Syma? Platforma noastr─â ofer─â pre╚Ťuri mici ╚Öi o selec╚Ťie larg─â de produse, aici este locul unde pute╚Ťi g─âsi ceea ce c─âuta╚Ťi. Cu oferte pentru orice, de la haine, la produse electronice, cu siguran╚Ť─â vei g─âsi tot ceea ce ai nevoie la un pre╚Ť pe care ╚Ťi-l po╚Ťi permite. Deci data viitoare c├ónd sunte╚Ťi ├«n c─âutarea unei oferte grozave pentru Syma, asigura╚Ťi-v─â c─â vizita╚Ťi magazinul nostru!