Afișez toate cele 7 rezultate

 • Chemoform algicid standard – 1L

  Chemoform algicid standard – 1L

  Dozare ╚Öi utilizare: doza ini╚Ťial─â de 100 ml produs la 10 m┬│ ┬áde ap─â. Dozare ulterioar─â: 50 ml / 10 m┬│ de ap─â o dat─â pe s─âpt─âm├ón─â. Amesteca╚Ťi doza m─âsurat─â cu ap─â ├«ntr-o g─âleat─â ╚Öi apoi turna╚Ťi-o cu aten╚Ťie de-a lungul marginii piscinei. Regla╚Ťi valoarea ┬ápH-ul la 7.0 – 7.6. C├ónd utiliza╚Ťi produse cu clor, regla╚Ťi cantitatea de clor la 1-3 mg / l.

  Dozare ╚Öi utilizare: doza ini╚Ťial─â de 100 ml produs la 10 m┬│ ┬áde ap─â. Dozare ulterioar─â: 50 ml / 10 m┬│ de ap─â o dat─â pe s─âpt─âm├ón─â. Amesteca╚Ťi doza m─âsurat─â…
 • Chemoform granulat floculator – 1 kg

  Chemoform granulat floculator – 1 kg

  Utilizare ╚Öi dozare: ajusta╚Ťi pH-ul apei la 7,2 – 7,6. Amesteca╚Ťi produsul ├«n ap─â cald─â ╚Öi turna╚Ťi pe o suprafa╚Ťa apei folosind un recipient adecvat. Pentru a cre╚Öte eficien╚Ťa filtr─ârii a echipamentului de filtrare a nisipului, turna╚Ťi produsul direct ├«n skimmer ╚Öi l─âsa╚Ťi s─â filtreze. Nu se utilizeaz─â la filtrarea de siliciu. Se distribuie 100 g la 10 m┬│.

  Utilizare ╚Öi dozare: ajusta╚Ťi pH-ul apei la 7,2 - 7,6. Amesteca╚Ťi produsul ├«n ap─â cald─â ╚Öi turna╚Ťi pe o suprafa╚Ťa apei folosind un recipient adecvat. Pentru a cre╚Öte eficien╚Ťa filtr─ârii…
 • Chemoform Oxi Chlor Shock granulat – 1 kg

  Chemoform Oxi Chlor Shock granulat – 1 kg

  Dozare: Valoarea ideal─â a pH-ului: 7,0 – 7,6. Valoarea ideal─â a clorului: 1 – 3 mg / l. Combina╚Ťia oxigen-clor are o eficien╚Ť─â de dezinfectare ╚Öi oxidare extrem de ridicat─â ╚Öi este potrivit─â pentru toate tipurile de piscine ╚Öi pentru toate tipurile de tratare a apei. Produsul este recomandat pentru tratarea apei ├«n caz de fluctua╚Ťii bru╚Öte ale calit─â╚Ťii sale. Elimin─â foarte eficient poluarea organic─â ╚Öi anorganic─â a piscinei. Dup─â aplicare produsului, utiliza╚Ťi unul dintre floculan╚Ťii din oferta Chemoform pentru a ob╚Ťine ap─â limpede. Sp─âla╚Ťi filtrul ├«n timpul flocul─ârii. Pentru dozarea ╚Öocului, doz─âm aproximativ 80 – 100 g pentru fiecare 10 m┬│ de ap─â din piscin─â. Amesteca╚Ťi produsul mai ├«nt├ói ├«ntr-un recipient adecvat cu ap─â. Turna╚Ťi solu╚Ťia uniform de-a lungul marginilor piscinei. Nu se amestec─â niciodat─â cu alte substan╚Ťe chimice.

  Dozare: Valoarea ideal─â a pH-ului: 7,0 - 7,6. Valoarea ideal─â a clorului: 1 - 3 mg / l. Combina╚Ťia oxigen-clor are o eficien╚Ť─â de dezinfectare ╚Öi oxidare extrem de ridicat─â…
 • Chemoform pH minus granulat – 1,5 kg

  Chemoform pH minus granulat – 1,5 kg

  Dozare: este necesar aproximativ 100 g / 10 m┬│ de ap─â pentru a reduce pH-ul cu 0,1. Se dizolv─â granulatul ├«n ap─â ├«ntr-un recipient adecvat ╚Öi se toarn─â uniform peste ap─â. Verifica╚Ťi valoarea pH-ul ├«n c├óteva ore.

  Dozare: este necesar aproximativ 100 g / 10 m┬│ de ap─â pentru a reduce pH-ul cu 0,1. Se dizolv─â granulatul ├«n ap─â ├«ntr-un recipient adecvat ╚Öi se toarn─â uniform peste…
 • Chemoform pH plus granulat – 1 kg

  Chemoform pH plus granulat – 1 kg

  Dozare: ad─âuga╚Ťi por╚Ťii direct ├«n ap─â ╚Öi l─âsa╚Ťi s─â se disperseze bine. Verifica╚Ťi apoi valoarea pH-ului. Nu aplica╚Ťi ├«n apropierea pieselor metalice.

  Dozare: ad─âuga╚Ťi por╚Ťii direct ├«n ap─â ╚Öi l─âsa╚Ťi s─â se disperseze bine. Verifica╚Ťi apoi valoarea pH-ului. Nu aplica╚Ťi ├«n apropierea pieselor metalice.
 • Tablete de clor Chemoform solubile lent – 1 kg

  Tablete de clor Chemoform solubile lent – 1 kg

  Tablete din clor Chemoform solubile lent 200g – Maxi 1 kg con╚Ťin mai mult de 80% clor activ. Aceste tablete con╚Ťin dezinfectant de clor ╚Öi sunt destinate doz─ârii pe parcurs a clorului. Pentru o calitate perfect─â a apei, v─â recomand─âm s─â ad─âuga╚Ťi algicid ╚Öi floculant ├«n piscin─â. Dozare: dup─â umplerea bazinului se adaug─â aproximativ 1 – 2 tablete pentru fiecare 20 m┬│ de ap─â. Pentru clorurarea permanent─â, introduce╚Ťi o tablet─â pe 20 m┬│ de ap─â din piscin─â la fiecare 8 – 14 zile ├«n plutitorul de dozare sau ├«n cazul piscinelor cu filtru de nisip ├«n skimmer sau dispozitivul de dozare. Avertisment de siguran╚Ť─â: Utiliza╚Ťi produsele biocide ├«n siguran╚Ť─â. Citi╚Ťi ├«ntotdeauna informa╚Ťiile de pe ambalaj ╚Öi informa╚Ťiile ├«nso╚Ťitoare ale produsului ├«nainte de utilizare.

  Tablete din clor Chemoform solubile lent 200g - Maxi 1 kg con╚Ťin mai mult de 80% clor activ. Aceste tablete con╚Ťin dezinfectant de clor ╚Öi sunt destinate doz─ârii pe parcurs…
 • Tablete oxigen Chemoform – 1 kg

  Tablete oxigen Chemoform – 1 kg

  20g comprimate f─âr─â clor. Acest preparat de oxigen este potrivit, asemenea comprimatelor de clor, pentru eliminarea bacteriilor ╚Öi prevenirea form─ârii algelor. Acest preparat trebuie completat cu activatorul Aqua Blanc O2 sau cu comprimatele de floculare Flocculant (pentru flocularea impurit─â╚Ťilor mici). Dezinfectarea cu oxigen activ ╚Öi microbicid are efecte similare cu clorul (oxidare rapid─â), dar utilizarea sa este inodor─â ╚Öi nu irit─â mucoasa. Utilizarea adecvat─â se face ├«n jacuzzi, ├«n piscinele interioare sau exterioare ╚Öi mai ales ├«n cazul ├«n care nu se dore╚Öte utilizarea clorului. Valoarea oxigenului trebuie s─â fie de 3 – 8 mg / l. Aceast─â valoare este verificat─â folosind un tester, vezi. accesorii / kituri de testare. Utiliza╚Ťi produsele biocide ├«n condi╚Ťii de siguran╚Ť─â . Citi╚Ťi ├«ntotdeauna prospectul ╚Öi informa╚Ťiile ├«nso╚Ťitoare despre produs ├«nainte de utilizare.

  20g comprimate f─âr─â clor. Acest preparat de oxigen este potrivit, asemenea comprimatelor de clor, pentru eliminarea bacteriilor ╚Öi prevenirea form─ârii algelor. Acest preparat trebuie completat cu activatorul Aqua Blanc O2…

Dac─â sunte╚Ťi ├«n c─âutarea celor mai bune oferte la produsele cele mai noi, a╚Ťi ajuns la locul potrivit. Aici, la aspiratorcuspalare.ro, ├«ncerc─âm ├«ntotdeauna s─â avem un inventar diversificat, astfel s─â existe ceva potrivit pentru toat─â lumea. ╚śi pentru c─â dorim ca ╚Öi clien╚Ťii no╚Ötri s─â ob╚Ťin─â cel mai mult pentru banii lor, va punem la dispozi╚Ťie pre╚Ťuri competitive pentru toata colec╚Ťia Produse chimice pentru piscin─â.

A╚Öadar, fie c─â sunte╚Ťi ├«n c─âutarea celui mai nou model sau dori╚Ťi doar s─â g─âsi╚Ťi o ofert─â excelent─â, fi╚Ťi sigur c─â ne verifica╚Ťi mai ├«nt├ói. Pe langa aceasta, aspiratorcuspalare.ro ofer─â o experien╚Ť─â excelent─â de servicii pentru clien╚Ťi ╚Öi ofer─â informa╚Ťii suplimentare conexe pentru a-i ajuta pe cump─âr─âtorii s─âi s─â ia decizii informate.

├Än pia╚Ťa zilelor noastre, este important s─â compara╚Ťi ofertele la produse Produse chimice pentru piscin─â ├«nainte de a cumpara. F─âc├ónd acest lucru, sper─âm s─â punem la dispozi╚Ťie clien╚Ťilor no╚Ötri tot ce au nevoie ├«ntr-un singur loc.

Economii uriașe la cele mai cunoscute mărci

Există câteva oferte uimitoare pentru mărci de top în această săptămână. Așa că, dacă vrei să faci un chilipir, acum este momentul!

Livrare gratuit─â pentru anumite comenzi

Dore╚Öti s─â faci cump─âr─âturi de s─ârb─âtori f─âr─â s─â pl─âte╚Öti transportul? Ai noroc! Mul╚Ťi comercian╚Ťi ofer─â transport gratuit pentru comenzile calificate. A╚Öadar, ce ├«nseamn─â ÔÇ×calificatÔÇŁ? ├Än general, ├«nseamn─â c─â aceast─â comanda trebuie s─â respecte o sum─â minim─â de lei. De exemplu, majoritatea magazinelor au ca ╚Öi prag de livrare gratuit─â suma de 250 lei. Unii comercian╚Ťi au cerin╚Ťe diferite, a╚Öa c─â asigura╚Ťi-v─â c─â verifica╚Ťi ├«nainte de a cump─âra.

Costurile de livrare pot cre╚Öte cu adev─ârat, a╚Öa c─â profita╚Ťi de ofertele de transport gratuit atunci c├ónd pute╚Ťi. Este un lucru mai pu╚Ťin de care s─â-╚Ťi faci griji atunci c├ónd ├«ncerci s─â g─âse╚Öti cadoul perfect pentru cei dragi. Cumparaturi fericite!

Retururi ușoare

Este foarte u╚Öor s─â returnezi orice produs care nu ├«╚Ťi place. Comercian╚Ťi care expun produse pe aspiratorcuspalare.ro accepta retururi pentru toate produsele, f─âr─â ├«ntreb─âri. Ave╚Ťi la dispozi╚Ťie 30 de zile pentru a returna Produse chimice pentru piscin─â ╚Öi a primi banii inapoi. Pentru a ├«ncepe un retur, trebuie doar sa contacta╚Ťi comerciantul ╚Öi acesta v─â va pune la dispozi╚Ťie un formular pentru retur. Dorim s─â fi╚Ťi sut─â la sut─â mul╚Ťumit de achizi╚Ťia dvs., a╚Öa c─â multe magazine ofer─â retururi gratuite pentru majoritatea produselor.

Cump─âra╚Ťi acum pentru oferte grozave!

Perioada s─ârb─âtorilor se apropie ╚Öi asta ├«nseamn─â c─â este timpul s─â ├«ncepe╚Ťi cump─âr─âturile pentru oferte grozave! Dar unde g─âse╚Öti cele mai bune oferte? ╚śi de unde ╚Ötii dac─â faci o afacere bun─â?

V─â prezent─âm mai jos c├óteva sfaturi pentru a v─â ajuta s─â g─âsi╚Ťi cele mai grozave oferte pentru cadouri de s─ârb─âtori sau alte ocazii precum zile de na╚Ötere.

Cump─âra╚Ťi mai devreme: cu c├ót ├«ncepe╚Ťi mai devreme cump─âr─âturile, cu at├ót este mai probabil s─â g─âsi╚Ťi oferte grozave. Multe magazine ofer─â reduceri ╚Öi promo╚Ťii speciale ├«n s─âpt─âm├ónile dinaintea s─ârb─âtorilor, a╚Öa dar ├«ncepe╚Ťi cump─âr─âturile devreme pentru a profita de aceste reduceri

Face╚Ťi comparatii de pre╚Ť: nu presupune╚Ťi doar c─â primul magazin pe care a╚Ťi intrat are cele mai bune oferte. Acorda╚Ťi-v─â timp pentru a compara pre╚Ťurile de la diferite comercianti ├«nainte de a lua deciziafinal─â.
Expre╚Ťii no╚Ötrii au adunat produse de la toate magazinele din Rom├ónia pentru ca tu sa po╚Ťi g─âsi totul ├«ntr-un singur loc.

Pre╚Ťuri mici ╚Öi selec╚Ťie mare de produse

E╚Öti ├«n c─âutarea unei oferte de pret pentru Produse chimice pentru piscin─â? Site-ul nostru ofer─â pre╚Ťuri mici ╚Öi o selec╚Ťie larg─â de produse, aici este locul unde pute╚Ťi g─âsi ceea ce c─âuta╚Ťi. Cu oferte pentru orice ├«╚Ťi po╚Ťi imagina, de la haine, la produse electronice, cu siguran╚Ť─â vei g─âsi tot ceea ce ai nevoie la un pre╚Ť pe care ╚Ťi-l po╚Ťi permite. Deci data viitoare c├ónd sunte╚Ťi ├«n c─âutarea unei oferte grozave pentru Produse chimice pentru piscin─â, asigura╚Ťi-v─â c─â vizita╚Ťi magazinul nostru!