Afișez toate cele 8 rezultate

 • LAMAX 10000 mAh Quick Charge

  LAMAX 10000 mAh Quick Charge

  Powerbank-ul LAMAX cu o capacitate de 10.000 mAh este potrivit ca surs─â de rezerv─â compact─â ├«n deplasare ├«n locul unui ├«nc─ârc─âtor pentru re├«nc─ârcarea ├«n mod repetat a unui telefon, tablet─â sau alte dispozitive electronice care au ╚Öi un conector USB sau USB-C. Datorit─â tehnologiei moderne USB Quick Charge 3.0, powerbank-ul de alimentare recunoa╚Öte dispozitivele compatibile ╚Öi permite ├«nc─ârcarea dispozitivului la o putere mai mare, maximiz├ónd astfel eficien╚Ťa ├«nc─ârc─ârii ╚Öi reduc├ónd pierderea de putere, men╚Ťin├ónd ├«n acela╚Öi timp siguran╚Ťa maxim─â. Aceast─â tehnologie unic─â permite ├«nc─ârcarea rapid─â a dispozitivului dvs., de p├ón─â la 4 ori mai rapid─â dec├ót un ├«nc─ârc─âtor standard. Alte dispozitive f─âr─â suport QC 3.0 sunt apoi ├«nc─ârcate de la acela╚Öi conector cu un curent de ├«nc─ârcare maxim de 2,4 A.

  Powerbank-ul LAMAX cu o capacitate de 10.000 mAh este potrivit ca surs─â de rezerv─â compact─â ├«n deplasare ├«n locul unui ├«nc─ârc─âtor pentru re├«nc─ârcarea ├«n mod repetat a unui telefon, tablet─â…
 • LAMAX 15000 mAh Fast Charge

  LAMAX 15000 mAh Fast Charge

  Powerbank-ul LAMAX cu o capacitate de 15.000 mAh este potrivit ca surs─â de rezerv─â compact─â ├«n deplasare ├«n locul unui ├«nc─ârc─âtor pentru re├«nc─ârcarea ├«n mod repetat a unui telefon, tablet─â sau alte dispozitive electronice care au ╚Öi un conector USB sau USB-C. Datorit─â tehnologiei moderne USB Quick Charge 3.0, powerbank-ul de alimentare recunoa╚Öte dispozitivele compatibile ╚Öi permite ├«nc─ârcarea dispozitivului la o putere mai mare, maximiz├ónd astfel eficien╚Ťa ├«nc─ârc─ârii ╚Öi reduc├ónd pierderea de putere, men╚Ťin├ónd ├«n acela╚Öi timp siguran╚Ťa maxim─â. Aceast─â tehnologie unic─â permite ├«nc─ârcarea rapid─â a dispozitivului dvs., de p├ón─â la 4 ori mai rapid─â dec├ót un ├«nc─ârc─âtor standard. Alte dispozitive f─âr─â suport QC 3.0 sunt apoi ├«nc─ârcate de la acela╚Öi conector cu un curent de ├«nc─ârcare maxim de 2,4 A.

  Powerbank-ul LAMAX cu o capacitate de 15.000 mAh este potrivit ca surs─â de rezerv─â compact─â ├«n deplasare ├«n locul unui ├«nc─ârc─âtor pentru re├«nc─ârcarea ├«n mod repetat a unui telefon, tablet─â…
 • LAMAX 20000 mAh Fast Charge

  LAMAX 20000 mAh Fast Charge

  Powerbank-ul LAMAX cu o capacitate de 20.000 mAh este potrivit ca surs─â de rezerv─â compact─â ├«n deplasare ├«n locul unui ├«nc─ârc─âtor pentru re├«nc─ârcarea ├«n mod repetat a unui telefon, tablet─â sau alte dispozitive electronice care au ╚Öi un conector USB sau USB-C. Datorit─â tehnologiei moderne USB Quick Charge 3.0, powerbank-ul de alimentare recunoa╚Öte dispozitivele compatibile ╚Öi permite ├«nc─ârcarea dispozitivului la o putere mai mare, maximiz├ónd astfel eficien╚Ťa ├«nc─ârc─ârii ╚Öi reduc├ónd pierderea de putere, men╚Ťin├ónd ├«n acela╚Öi timp siguran╚Ťa maxim─â. Aceast─â tehnologie unic─â permite ├«nc─ârcarea rapid─â a dispozitivului dvs., de p├ón─â la 4 ori mai rapid─â dec├ót un ├«nc─ârc─âtor standard. Alte dispozitive f─âr─â suport QC 3.0 sunt apoi ├«nc─ârcate de la acela╚Öi conector cu un curent de ├«nc─ârcare maxim de 2,4 A.

  Powerbank-ul LAMAX cu o capacitate de 20.000 mAh este potrivit ca surs─â de rezerv─â compact─â ├«n deplasare ├«n locul unui ├«nc─ârc─âtor pentru re├«nc─ârcarea ├«n mod repetat a unui telefon, tablet─â…
 • LAMAX Journey 12000 mAh

  LAMAX Journey 12000 mAh

  Powerbank-ul LAMAX rezistent la ap─â, cu o capacitate de 12.000 mAh, este potrivit ca surs─â de rezerv─â compact─â ├«n deplasare ├«n loc de ├«nc─ârc─âtor pentru ├«nc─ârcarea repetat─â a unui telefon, tablet─â sau alte dispozitive electronice care au ╚Öi un conector USB sau USB-C. Pe langa─â rezisten╚Ťa la ap─â┬áIP65 ╚Öi ├«nc─ârcarea rapid─â de 20 W, power bank-ul v─â ofer─â ╚Öi un panou solar, o lantern─â cu 18 LED-uri ╚Öi o carabin─â pentru ag─â╚Ťat rucsac.

  Powerbank-ul LAMAX rezistent la ap─â, cu o capacitate de 12.000 mAh, este potrivit ca surs─â de rezerv─â compact─â ├«n deplasare ├«n loc de ├«nc─ârc─âtor pentru ├«nc─ârcarea repetat─â a unui telefon,…
 • LAMAX Journey 26800 mAh

  LAMAX Journey 26800 mAh

  Powerbank-ul LAMAX rezistent la ap─â, cu o capacitate de 26.800 mAh, este potrivit ca surs─â de rezerv─â compact─â ├«n deplasare ├«n loc de ├«nc─ârc─âtor pentru ├«nc─ârcarea repetat─â a unui telefon, tablet─â sau alte dispozitive electronice care au ╚Öi un conector USB, USB-C ╚Öi microUSB . Pe lang─â┬árezisten╚Ťa┬ála ap─â IP66 ╚Öi ├«nc─ârcarea wireless de 5 W / 7,5 W / 10 W, power bank-ul i╚Ťi ofer─â ╚Öi un panou solar, o lantern─â cu 30 de LED-uri ╚Öi o carabin─â pentru ag─â╚Ťat pe rucsac.

  Powerbank-ul LAMAX rezistent la ap─â, cu o capacitate de 26.800 mAh, este potrivit ca surs─â de rezerv─â compact─â ├«n deplasare ├«n loc de ├«nc─ârc─âtor pentru ├«nc─ârcarea repetat─â a unui telefon,…
 • SWISSTEN Power Bank (MagSafe compatible) 5000 mAh

  SWISSTEN Power Bank (MagSafe compatible) 5000 mAh

  V─â plac micile power bank? Atunci aceast─â bank─â electric─â compact─â ╚Öi mic─â Swissten are ╚Öansa s─â devin─â preferata dvs. Capacitatea de 5.000 mAh ofer─â suficient─â putere at├ót pentru iPhone-urile Apple, c├ót ╚Öi pentru telefoanele mobile cu sistem de operare Android. Pentru a ├«nc─ârca power bank-ul, pute╚Ťi folosi conectorul Lightning, datorit─â c─âruia power bank-ul poate fi ├«nc─ârcat cu o putere de p├ón─â la 10 W ╚Öi USB-C cu o putere de ├«nc─ârcare de p├ón─â la 18 W. Dimensiunile ╚Öi greutatea acestui mic power bank sunt ├«ntr-adev─âr minime. Dispozitiv de doar 120 g, a c─ârui dimensiune cea mai lung─â este de 110 mm. Parametri ideali pentru transportul ├«n buzunar ca surs─â de alimentare de rezerv─â.

  V─â plac micile power bank? Atunci aceast─â bank─â electric─â compact─â ╚Öi mic─â Swissten are ╚Öansa s─â devin─â preferata dvs. Capacitatea de 5.000 mAh ofer─â suficient─â putere at├ót pentru iPhone-urile Apple,…
 • Xiaomi Mi 18W Fast Charge Power Bank 3 10000mAh – black

  Xiaomi Mi 18W Fast Charge Power Bank 3 10000mAh – black

  Power Bank-ul Mi 18W Fast Charge cu o capacitate de 10.000 mAh impresioneaz─â la prima vedere prin designul s─âu elegant, cu o carcas─â din material rezistent din aluminiu. Datorit─â dimensiunilor sale compacte, dispozitivul este u╚Öor de transportat, pe care ├«l ve╚Ťi primi ├«n mod deosebit atunci c├ónd c─âl─âtori╚Ťi sau ├«n natur─â. Power Bank suport─â ├«nc─ârcarea a p├ón─â la 2 dispozitive ├«n acela╚Öi timp cu o putere maxim─â de 18 W. Exist─â, de asemenea, o func╚Ťie de ├«nc─ârcare bidirec╚Ťional─â ╚Öi protec╚Ťie integrat─â pentru o func╚Ťionare maxim─â ├«n siguran╚Ť─â.

  Power Bank-ul Mi 18W Fast Charge cu o capacitate de 10.000 mAh impresioneaz─â la prima vedere prin designul s─âu elegant, cu o carcas─â din material rezistent din aluminiu. Datorit─â dimensiunilor…
 • Xiaomi Mi Power Bank 3 Ultra Compact 10000mAh – black

  Xiaomi Mi Power Bank 3 Ultra Compact 10000mAh – black

  Xiaomi Mi Power Bank 3 Ultra Compact cu o capacitate de 10.000 mAh impresioneaza la prima vedere printr-un design elegant cu o carcasa din material rezistent din aluminiu. Datorit─â dimensiunilor sale compacte, dispozitivul este u╚Öor de transportat, pe care ├«l ve╚Ťi primi ├«n mod deosebit atunci c├ónd c─âl─âtori╚Ťi sau ├«n natur─â. Power Bank suport─â ├«nc─ârcarea a p├ón─â la 3 dispozitive ├«n acela╚Öi timp cu o putere maxim─â de 22,5 W. Exist─â, de asemenea, o func╚Ťie de ├«nc─ârcare bidirec╚Ťional─â ╚Öi protec╚Ťie integrat─â pentru o func╚Ťionare maxim─â ├«n siguran╚Ť─â.

  Xiaomi Mi Power Bank 3 Ultra Compact cu o capacitate de 10.000 mAh impresioneaza la prima vedere printr-un design elegant cu o carcasa din material rezistent din aluminiu. Datorit─â dimensiunilor…

Dac─â sunte╚Ťi ├«n c─âutarea ofertelor cele mai bune la produsele cele mai noi, a╚Ťi ajuns la locul potrivit. Aici, pe aspiratorcuspalare.ro, ├«ncerc─âm ├«ntotdeauna s─â avem un inventar c├ót mai diversificat, deoarece dorim s─â existe ceva pe gustul tuturor. ╚śi deoarece dorim ca ╚Öi clien╚Ťii no╚Ötri s─â ob╚Ťin─â c├ót mai mult pentru banii lor, va punem la dispozi╚Ťie pre╚Ťuri competitive pentru toata colec╚Ťia Power bank telefoane.

Deci, fie c─â sunte╚Ťi ├«n c─âutarea celui mai nou model sau vre╚Ťi doar s─â g─âsi╚Ťi o ofert─â bun─â, fi╚Ťi sigur c─â ne verifica╚Ťi mai ├«nt├ói. Pe langa aceasta, aspiratorcuspalare.ro pune la dispozi╚Ťie o experien╚Ť─â excelent─â de servicii pentru clien╚Ťi ╚Öi pune la dispozi╚Ťie informa╚Ťii suplimentare conexe pentru a-i ajuta pe cump─âr─âtori s─â ia decizii informate.

├Än pia╚Ťa de ast─âzi, este important s─â compara╚Ťi ofertele la produse Power bank telefoane ├«nainte de a cumpara. F─âc├ónd acest lucru, sper─âm s─â punem la dispozi╚Ťie clien╚Ťilor no╚Ötri tot ce au nevoie ├«ntr-un singur loc.

Economii uriașe la mărcile de top

Există câteva oferte extraordinare pentru mărci de top în această săptămână. Așa dar, dacă vrei să faci un chilipir, acum este momentul!

Livrare gratuit─â pentru comenzile calificate

Dore╚Öti s─â faci cump─âr─âturi de s─ârb─âtori f─âr─â s─â pl─âte╚Öti transportul? Ai noroc! Mul╚Ťi comercian╚Ťi ofer─â transport gratuit pentru comenzile calificate. A╚Öadar, ce ├«nseamn─â ÔÇ×calificatÔÇŁ? De cele mai multe ori, ├«nseamn─â c─â aceast─â comanda trebuie s─â respecte o sum─â minim─â de lei. De exemplu, majoritatea magazinelor au ca ╚Öi prag de livrare gratuit─â suma de 250 lei. Unii comercian╚Ťi au cerin╚Ťe diferite, a╚Öa c─â asigura╚Ťi-v─â c─â verifica╚Ťi ├«nainte de a cump─âra.

Costurile de expediere pot cre╚Öte semnificativ, a╚Öa c─â profita╚Ťi de ofertele de transport gratuit atunci c├ónd pute╚Ťi. Este un lucru mai pu╚Ťin de care s─â-╚Ťi faci griji atunci c├ónd ├«ncerci s─â g─âse╚Öti cadoul perfect pentru cei dragi. Cumparaturi fericite!

Retururi ușoare

Este u╚Öor s─â returnezi orice produs de care nu e╚Öti mul╚Ťumit. Comercian╚Ťi care expun produse pe aspiratorcuspalare.ro accepta retururi pentru toate produsele, f─âr─â ├«ntreb─âri. Ave╚Ťi la dispozi╚Ťie o luna pentru a returna Power bank telefoane ╚Öi a primi banii inapoi. Pentru a face un retur, pur ╚Öi simplu contacta╚Ťi comerciantul ╚Öi acesta v─â va pune la dispozi╚Ťie un formular pentru retur. Dorim s─â fi╚Ťi 100% mul╚Ťumit de cumparaturile dvs., a╚Öa c─â multe magazine ofer─â retururi gratuite pentru toate produsele.

Cump─âra╚Ťi acum pentru oferte grozave!

S─ârb─âtorile sunt chiar dup─â col╚Ť ╚Öi asta ├«nseamn─â c─â este timpul s─â ├«ncepe╚Ťi cump─âr─âturile pentru a te bucura din plin de ofertele noastre! Dar unde g─âse╚Öti cele mai bune oferte? ╚śi de unde ╚Ötii cu adev─ârat dac─â faci o afacere bun─â?

V─â prezent─âm mai jos c├óteva sfaturi pentru a v─â ajuta s─â g─âsi╚Ťi cele mai grozave oferte pentru cadouri de s─ârb─âtori sau alte ocazii precum zile de na╚Ötere.

Cump─âra╚Ťi mai devreme: cu c├ót ├«ncepe╚Ťi mai devreme cump─âr─âturile, cu at├ót este mai probabil s─â g─âsi╚Ťi oferte grozave. Multe magazine ofer─â reduceri ╚Öi promo╚Ťii speciale ├«n s─âpt─âm├ónile premerg─âtoare s─ârb─âtorilor, a╚Öa dar ├«ncepe╚Ťi cump─âr─âturile devreme pentru a profita de aceste reduceri

Compara╚Ťi pre╚Ťurile: nu presupune╚Ťi doar c─â primul magazin pe care a╚Ťi intrat are cele mai bune oferte. Acorda╚Ťi-v─â timp pentru a compara pre╚Ťurile de la diferite comercianti ├«nainte de a lua deciziafinal─â.
Expre╚Ťii no╚Ötrii au adunat produse de la toate magazinele din Rom├ónia pentru ca tu sa po╚Ťi g─âsi totul ├«ntr-un singur loc.

Pre╚Ťuri mici ╚Öi selec╚Ťie mare de produse

E╚Öti ├«n c─âutarea unei oferte de pret pentru Power bank telefoane? Platforma noastr─â ofer─â pre╚Ťuri mici ╚Öi o selec╚Ťie mare de produse, aici este locul unde pute╚Ťi g─âsi ceea ce c─âuta╚Ťi. Cu oferte pentru orice ├«╚Ťi po╚Ťi imagina, de la haine, la produse electronice, cu siguran╚Ť─â vei g─âsi ceea ce ai nevoie la un pre╚Ť pe care ╚Ťi-l po╚Ťi permite. Deci data viitoare c├ónd sunte╚Ťi ├«n c─âutarea unei oferte grozave pentru Power bank telefoane, asigura╚Ťi-v─â c─â vizita╚Ťi magazinul nostru!