Afișez toate cele 10 rezultate

 • Mi Bedside Lamp 2

  Mi Bedside Lamp 2

  Umple camera cu lumina naturală de la Xiaomi Mi Bedside Lamp 2! Conectivitatea Wi-Fi și Bluetooth LE în combinație cu controlul vocal, asigură confort și ușurință in controlul luminii.

  Umple camera cu lumina naturală de la Xiaomi Mi Bedside Lamp 2! Conectivitatea Wi-Fi și Bluetooth LE în combinație cu controlul vocal, asigură confort și ușurință in controlul luminii.
 • Mi LED Desk Lamp

  Mi LED Desk Lamp

  Lampa de birou Mi LED este concepută pentru a reduce pâlpâirea care provoacă oboseală. Reglați temperatura și luminozitatea luminii după cum este necesar sau alegeți din 4 moduri de iluminare.

  Lampa de birou Mi LED este concepută pentru a reduce pâlpâirea care provoacă oboseală. Reglați temperatura și luminozitatea luminii după cum este necesar sau alegeți din 4 moduri de iluminare.
 • Mi LED Desk Lamp 1S

  Mi LED Desk Lamp 1S

  Lampa de birou Mi LED 1S minimizează pâlpâirea, care este deosebit de obositoare pentru ochi. Lampa funcționează cu Google Assistant, Alexa și Apple HomeKit. Reglați de la distanță temperatura și luminozitatea luminii.

  Lampa de birou Mi LED 1S minimizează pâlpâirea, care este deosebit de obositoare pentru ochi. Lampa funcționează cu Google Assistant, Alexa și Apple HomeKit. Reglați de la distanță temperatura și…
 • Mi LED Smart Bulb (Warm White)

  Mi LED Smart Bulb (Warm White)

  Nuanța albă caldă a becului Mi LED Smart Bulb (Warm White), se va potrivi perfect în viața de zi cu zi. Creșteți intensitatea în timp ce lucrați selectând luminozitatea iluminării prin intermediul aplicației. Suportă tehnologia Smart Voice Control cu ​​Asistentul Google și Amazon Alexa.

  Nuanța albă caldă a becului Mi LED Smart Bulb (Warm White), se va potrivi perfect în viața de zi cu zi. Creșteți intensitatea în timp ce lucrați selectând luminozitatea iluminării…
 • Mi LED Smart Bulb Essential (White & Color)

  Mi LED Smart Bulb Essential (White & Color)

  Reglea-ză intensitatea luminii pentru a pune în evidență activitatea pe care o faci. Îmbunătățește concentrarea în timpul muncii setând culoarea rece sau alege o nuanță caldă care îți va permite să te relaxezi după o zi grea. Lumina caldă sau rece? Tu alegi.

  Reglea-ză intensitatea luminii pentru a pune în evidență activitatea pe care o faci. Îmbunătățește concentrarea în timpul muncii setând culoarea rece sau alege o nuanță caldă care îți va permite…
 • Mi Motion-Activated Night Light 2

  Mi Motion-Activated Night Light 2

  Instalare fără a fi nevoie să conectați cabluri inutile. Gama largă a senzorului, datorită consumului său extrem de redus de energie, poate funcționa până la 15 luni pe un set de baterii.

  Instalare fără a fi nevoie să conectați cabluri inutile. Gama largă a senzorului, datorită consumului său extrem de redus de energie, poate funcționa până la 15 luni pe un set…
 • Mi Power Bank 3250mAh Flashlight

  Mi Power Bank 3250mAh Flashlight

  Powerbank și lanternă într-una! Lanterna Mi Power Bank vă va permite să încărcați rapid dispozitivele epuizate și, într-o situație în care trebuie să vă luminați calea, va servi drept lanternă la îndemână!

  Powerbank și lanternă într-una! Lanterna Mi Power Bank vă va permite să încărcați rapid dispozitivele epuizate și, într-o situație în care trebuie să vă luminați calea, va servi drept lanternă…
 • Mi Smart LED Ceiling Light

  Mi Smart LED Ceiling Light

  Design minimalist, funcționalitate ridicată! Lampa de tavan Mi Smart LED 450mm plafon combină manopera de înaltă calitate cu iluminare de lungă durată și un certificat de rezistență IP50. 

  Design minimalist, funcționalitate ridicată! Lampa de tavan Mi Smart LED 450mm plafon combină manopera de înaltă calitate cu iluminare de lungă durată și un certificat de rezistență IP50. 
 • Yeelight Lightstrip Plus

  Yeelight Lightstrip Plus

  Creează o atmosferă aparte în casa ta! Yeelight Lightstrip Plus îți permite să personalizezi cu ușurință stilul de iluminare a casei, creând o compoziție de culoare perfectă pentru orice ocazie!

  Creează o atmosferă aparte în casa ta! Yeelight Lightstrip Plus îți permite să personalizezi cu ușurință stilul de iluminare a casei, creând o compoziție de culoare perfectă pentru orice ocazie!
 • Yeelight Lightstrip Plus Extension

  Yeelight Lightstrip Plus Extension

  Mai multe opțiuni de iluminare a casei tale cu prelungirea pentru banda luminoasă, Yeelight Lightstrip Plus! Lungimea suplimentară a benzii LED îți dă libertatea de a crea o stare de spirit și un ambient plăcut!

  Mai multe opțiuni de iluminare a casei tale cu prelungirea pentru banda luminoasă, Yeelight Lightstrip Plus! Lungimea suplimentară a benzii LED îți dă libertatea de a crea o stare de…

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune oferte la produsele cele mai noi, ați ajuns la locul potrivit. Aici, pe aspiratorcuspalare.ro, încercăm întotdeauna să avem un inventar diversificat, astfel să existe ceva pe gustul tuturor. Și pentru că dorim ca și clienții noștri să obțină cel mai mult pentru banii acestora, va punem la dispoziție prețuri competitive pentru toata colecția Lămpi.

Deci, fie că sunteți în căutarea celui mai recent model sau doriți doar să găsiți o ofertă excelentă, fiți sigur că ne verificați mai întâi. Pe langa aceasta, aspiratorcuspalare.ro oferă o experiență excelentă de servicii pentru clienți și oferă informații suplimentare conexe pentru a-i ajuta pe cumpărători să ia decizii informate.

În piața zilelor noastre, este important să comparați ofertele la produse Lămpi înainte de a face o achiziție. Făcând acest lucru, sperăm să punem la dispoziție clienților noștri tot ce au nevoie într-un singur loc.

Reduceri uriașe la cele mai cunoscute branduri

Există câteva oferte extraordinare pentru mărci de top în această săptămână. Așa că, dacă vrei să faci un chilipir, acum este timpul!

Livrare gratuită pentru comenzile calificate

Dorești să faci cumpărături de sărbători fără să achiți transportul? Ai noroc! Foarte mulți comercianți oferă transport gratuit pentru comenzile calificate. Deci, ce înseamnă „calificat”? În general, înseamnă că această comanda trebuie să respecte o sumă minimă de lei. Spre exemplu, pragul de livrare gratuită al majorității magazinelor este de 250 lei. Unii comercianți au cerințe diferite, așa că asigurați-vă că verificați înainte de a cumpăra.

Costurile de expediere pot crește cu adevărat, așa că profitați de ofertele de transport gratuit atunci când puteți. Este un lucru mai puțin de care să-ți faci griji atunci când încerci să găsești cadoul perfect pentru cei dragi. Cumparaturi fericite!

Retururi ușoare

Este ușor să returnezi orice produs care nu îți place. Comercianți ce expun produse pe aspiratorcuspalare.ro accepta retururi pentru toate produsele, fără întrebări. Aveți la dispoziție o luna pentru a returna Lămpi și a primi o rambursare completă. Pentru a începe un retur, trebuie doar sa contactați comerciantul și acesta vă va pune la dispoziție un formular pentru retur. Dorim să fiți 100% mulțumit de cumparaturile dvs., așa că multe magazine pun la dispoziție retururi gratuite pentru toate produsele.

Cumpărați acum pentru oferte grozave!

Perioada sărbătorilor se apropie și asta înseamnă că este timpul să începeți cumpărăturile pentru a te bucura din plin de ofertele noastre! Dar unde poți găsi cele mai bune oferte? Și de unde știi dacă faci o afacere bună?

Vă prezentăm mai jos câteva sfaturi pentru a vă ajuta să găsiți cele mai fantastice oferte pentru cadouri de sărbători sau alte ocazii precum zile de naștere.

Cumpărați mai devreme: cu cât începeți mai devreme cumpărăturile, cu atât este mai probabil să găsiți oferte grozave. Multe magazine oferă reduceri și promoții speciale în săptămânile premergătoare sărbătorilor, așa că începeți cumpărăturile devreme pentru a profita de aceste reduceri

Faceți comparatii de preț: nu presupuneți doar că primul magazin pe care îl vizitați are cele mai bune prețuri. Acordați-vă timp pentru a compara prețurile de la diferite magazine înainte de a lua deciziafinală.
Expreții noștrii au adunat produse de la toate magazinele din România pentru ca tu sa poți găsi totul într-un singur loc.

Prețuri mici și selecție mare de produse

Ești în căutarea unei oferte de pret pentru Lămpi? Site-ul nostru oferă prețuri mici și o selecție mare de produse, aici este locul unde puteți găsi ceea ce căutați. Cu oferte pentru orice, de la haine, la produse electronice, cu siguranță vei găsi tot ceea ce ai nevoie la un preț pe care ți-l poți permite. Deci data viitoare când sunteți în căutarea unei oferte grozave pentru Lămpi, asigurați-vă că vizitați magazinul nostru!