Afișez toate cele 13 rezultate

 • Adaptor de ├«nc─ârcare pentru LAMAX E-Scooter S11600

  Adaptor de încărcare pentru LAMAX E-Scooter S11600

  Încarcator original (42V / 2A) pentru trotineta LAMAX E-Scooter S11600.

  Încarcator original (42V / 2A) pentru trotineta LAMAX E-Scooter S11600.
 • Arip─â fa╚Ť─â pentru LAMAX E-Scooter S11600

  Arip─â fa╚Ť─â pentru LAMAX E-Scooter S11600

  Arip─â┬áfa╚Ť─â pentru trotineta electric─â LAMAX E-Scooter S11600.

  Arip─â┬áfa╚Ť─â pentru trotineta electric─â LAMAX E-Scooter S11600.
 • Arip─â spate pentru LAMAX E-Scooter S11600

  Arip─â spate pentru LAMAX E-Scooter S11600

  Set complet de aripă spate pentru trotineta LAMAX E-Scooter S11600, inclusiv lumina de frână, armare metalică, cârlig rabatabil și șuruburi cu capace din cauciuc.

  Set complet de aripă spate pentru trotineta LAMAX E-Scooter S11600, inclusiv lumina de frână, armare metalică, cârlig rabatabil și șuruburi cu capace din cauciuc.
 • Cric pentru LAMAX E-Scooter S11600

  Cric pentru LAMAX E-Scooter S11600

  Cric metalic pentru trotineta LAMAX E-Scooter S11600, inclusiv șuruburi.

  Cric metalic pentru trotineta LAMAX E-Scooter S11600, inclusiv șuruburi.
 • Geant─â depozitare pentru LAMAX E-Scooter

  Geant─â depozitare pentru LAMAX E-Scooter

  Geant─â depozitare pentru trotinete┬áLAMAX. Cu aceast─â┬ágeant─â┬ánu mai trebuie s─â v─â confruta╚Ťi┬ácu dilema ├«n ce buzunar s─â pune╚Ťi cheile, telefon sau un portofel. Pute╚Ťi transporta totul ├«n siguran╚Ť─â ├«ntr-o geant─â LAMAX cu patru compartimente ├«mp─âr╚Ťite ╚Öi o carabin─â pentru chei.

  Geant─â depozitare pentru trotinete┬áLAMAX. Cu aceast─â┬ágeant─â┬ánu mai trebuie s─â v─â confruta╚Ťi┬ácu dilema ├«n ce buzunar s─â pune╚Ťi cheile, telefon sau un portofel. Pute╚Ťi transporta totul ├«n siguran╚Ť─â ├«ntr-o geant─â LAMAX…
 • LAMAX 10000 mAh Quick Charge

  LAMAX 10000 mAh Quick Charge

  Powerbank-ul LAMAX cu o capacitate de 10.000 mAh este potrivit ca surs─â de rezerv─â compact─â ├«n deplasare ├«n locul unui ├«nc─ârc─âtor pentru re├«nc─ârcarea ├«n mod repetat a unui telefon, tablet─â sau alte dispozitive electronice care au ╚Öi un conector USB sau USB-C. Datorit─â tehnologiei moderne USB Quick Charge 3.0, powerbank-ul de alimentare recunoa╚Öte dispozitivele compatibile ╚Öi permite ├«nc─ârcarea dispozitivului la o putere mai mare, maximiz├ónd astfel eficien╚Ťa ├«nc─ârc─ârii ╚Öi reduc├ónd pierderea de putere, men╚Ťin├ónd ├«n acela╚Öi timp siguran╚Ťa maxim─â. Aceast─â tehnologie unic─â permite ├«nc─ârcarea rapid─â a dispozitivului dvs., de p├ón─â la 4 ori mai rapid─â dec├ót un ├«nc─ârc─âtor standard. Alte dispozitive f─âr─â suport QC 3.0 sunt apoi ├«nc─ârcate de la acela╚Öi conector cu un curent de ├«nc─ârcare maxim de 2,4 A.

  Powerbank-ul LAMAX cu o capacitate de 10.000 mAh este potrivit ca surs─â de rezerv─â compact─â ├«n deplasare ├«n locul unui ├«nc─ârc─âtor pentru re├«nc─ârcarea ├«n mod repetat a unui telefon, tablet─â…
 • LAMAX 15000 mAh Fast Charge

  LAMAX 15000 mAh Fast Charge

  Powerbank-ul LAMAX cu o capacitate de 15.000 mAh este potrivit ca surs─â de rezerv─â compact─â ├«n deplasare ├«n locul unui ├«nc─ârc─âtor pentru re├«nc─ârcarea ├«n mod repetat a unui telefon, tablet─â sau alte dispozitive electronice care au ╚Öi un conector USB sau USB-C. Datorit─â tehnologiei moderne USB Quick Charge 3.0, powerbank-ul de alimentare recunoa╚Öte dispozitivele compatibile ╚Öi permite ├«nc─ârcarea dispozitivului la o putere mai mare, maximiz├ónd astfel eficien╚Ťa ├«nc─ârc─ârii ╚Öi reduc├ónd pierderea de putere, men╚Ťin├ónd ├«n acela╚Öi timp siguran╚Ťa maxim─â. Aceast─â tehnologie unic─â permite ├«nc─ârcarea rapid─â a dispozitivului dvs., de p├ón─â la 4 ori mai rapid─â dec├ót un ├«nc─ârc─âtor standard. Alte dispozitive f─âr─â suport QC 3.0 sunt apoi ├«nc─ârcate de la acela╚Öi conector cu un curent de ├«nc─ârcare maxim de 2,4 A.

  Powerbank-ul LAMAX cu o capacitate de 15.000 mAh este potrivit ca surs─â de rezerv─â compact─â ├«n deplasare ├«n locul unui ├«nc─ârc─âtor pentru re├«nc─ârcarea ├«n mod repetat a unui telefon, tablet─â…
 • LAMAX 20000 mAh Fast Charge

  LAMAX 20000 mAh Fast Charge

  Powerbank-ul LAMAX cu o capacitate de 20.000 mAh este potrivit ca surs─â de rezerv─â compact─â ├«n deplasare ├«n locul unui ├«nc─ârc─âtor pentru re├«nc─ârcarea ├«n mod repetat a unui telefon, tablet─â sau alte dispozitive electronice care au ╚Öi un conector USB sau USB-C. Datorit─â tehnologiei moderne USB Quick Charge 3.0, powerbank-ul de alimentare recunoa╚Öte dispozitivele compatibile ╚Öi permite ├«nc─ârcarea dispozitivului la o putere mai mare, maximiz├ónd astfel eficien╚Ťa ├«nc─ârc─ârii ╚Öi reduc├ónd pierderea de putere, men╚Ťin├ónd ├«n acela╚Öi timp siguran╚Ťa maxim─â. Aceast─â tehnologie unic─â permite ├«nc─ârcarea rapid─â a dispozitivului dvs., de p├ón─â la 4 ori mai rapid─â dec├ót un ├«nc─ârc─âtor standard. Alte dispozitive f─âr─â suport QC 3.0 sunt apoi ├«nc─ârcate de la acela╚Öi conector cu un curent de ├«nc─ârcare maxim de 2,4 A.

  Powerbank-ul LAMAX cu o capacitate de 20.000 mAh este potrivit ca surs─â de rezerv─â compact─â ├«n deplasare ├«n locul unui ├«nc─ârc─âtor pentru re├«nc─ârcarea ├«n mod repetat a unui telefon, tablet─â…
 • LAMAX E-Scooter S11600 – Trotinet─â electric─â

  LAMAX E-Scooter S11600 – Trotinet─â electric─â

  Este un drum lung de mers pe jos ╚Öi nu vre╚Ťi s─â lua╚Ťi transportul ├«n comun? S─âri╚Ťi pe trotineta electric─â┬áLAMAX E-Scooter S11600 ╚Öi ├«ncepe╚Ťi s─â┬áconduce╚Ťi┬ápe strad─â┬ácu o viteza de p├ón─âla 25 km/h. Cu o autonomie de 40 de kilometri, nu trebuie s─â v─â limita╚Ťi doar la ├«mprejurimile imediate. Motorul puternic de 350 W v─â va trage ├«n sus pe deal, iar anvelopele f─âr─â camer─â de 10╦Ł vor trece cu u╚Öurin╚Ť─â peste pavaj ╚Öi alte denivel─âri. Vei str─âluci ├«n ├«ntuneric datorit─â luminii puternice ╚Öi a benzilor LED laterale, iar fr├óna cu disc fiabil─â cu recuperare de energie v─â va opri ├«naintea oric─ârui obstacol.

  Este un drum lung de mers pe jos ╚Öi nu vre╚Ťi s─â lua╚Ťi transportul ├«n comun? S─âri╚Ťi pe trotineta electric─â┬áLAMAX E-Scooter S11600 ╚Öi ├«ncepe╚Ťi s─â┬áconduce╚Ťi┬ápe strad─â┬ácu o viteza de p├ón─âla…
 • LAMAX Journey 12000 mAh

  LAMAX Journey 12000 mAh

  Powerbank-ul LAMAX rezistent la ap─â, cu o capacitate de 12.000 mAh, este potrivit ca surs─â de rezerv─â compact─â ├«n deplasare ├«n loc de ├«nc─ârc─âtor pentru ├«nc─ârcarea repetat─â a unui telefon, tablet─â sau alte dispozitive electronice care au ╚Öi un conector USB sau USB-C. Pe langa─â rezisten╚Ťa la ap─â┬áIP65 ╚Öi ├«nc─ârcarea rapid─â de 20 W, power bank-ul v─â ofer─â ╚Öi un panou solar, o lantern─â cu 18 LED-uri ╚Öi o carabin─â pentru ag─â╚Ťat rucsac.

  Powerbank-ul LAMAX rezistent la ap─â, cu o capacitate de 12.000 mAh, este potrivit ca surs─â de rezerv─â compact─â ├«n deplasare ├«n loc de ├«nc─ârc─âtor pentru ├«nc─ârcarea repetat─â a unui telefon,…
 • LAMAX Journey 26800 mAh

  LAMAX Journey 26800 mAh

  Powerbank-ul LAMAX rezistent la ap─â, cu o capacitate de 26.800 mAh, este potrivit ca surs─â de rezerv─â compact─â ├«n deplasare ├«n loc de ├«nc─ârc─âtor pentru ├«nc─ârcarea repetat─â a unui telefon, tablet─â sau alte dispozitive electronice care au ╚Öi un conector USB, USB-C ╚Öi microUSB . Pe lang─â┬árezisten╚Ťa┬ála ap─â IP66 ╚Öi ├«nc─ârcarea wireless de 5 W / 7,5 W / 10 W, power bank-ul i╚Ťi ofer─â ╚Öi un panou solar, o lantern─â cu 30 de LED-uri ╚Öi o carabin─â pentru ag─â╚Ťat pe rucsac.

  Powerbank-ul LAMAX rezistent la ap─â, cu o capacitate de 26.800 mAh, este potrivit ca surs─â de rezerv─â compact─â ├«n deplasare ├«n loc de ├«nc─ârc─âtor pentru ├«nc─ârcarea repetat─â a unui telefon,…
 • Maneta de fr├ón─â pentru LAMAX E-Scooter S11600

  Maneta de frână pentru LAMAX E-Scooter S11600

  Maneta de frână pentru trotineta LAMAX E-Scooter S11600 inclusiv el. cablu și șuruburi.

  Maneta de frână pentru trotineta LAMAX E-Scooter S11600 inclusiv el. cablu și șuruburi.
 • Scaun trotinet─â pentru LAMAX E-Scooter S11600

  Scaun trotinet─â pentru LAMAX E-Scooter S11600

  Scaun pentru trotineta┬áLAMAX E-scooter S11600. Scaunul poate fi reglat pe ├«nal╚Ťime.

  Scaun pentru trotineta┬áLAMAX E-scooter S11600. Scaunul poate fi reglat pe ├«nal╚Ťime.

Dac─â sunte╚Ťi ├«n c─âutarea celor mai bune oferte la cele mai noi produse, a╚Ťi ajuns la locul potrivit. Aici, pe aspiratorcuspalare.ro, ├«ncerc─âm ├«ntotdeauna s─â avem un inventar c├ót mai diversificat, astfel s─â existe ceva potrivit pentru toat─â lumea. ╚śi deoarece dorim ca ╚Öi clien╚Ťii no╚Ötri sa primeasc─â cel mai mult pentru banii lor, oferim pre╚Ťuri competitive pentru toata colec╚Ťia LAMAX.

Deci, fie c─â sunte╚Ťi ├«n c─âutarea celui mai nou model sau dori╚Ťi doar s─â g─âsi╚Ťi o ofert─â excelent─â, asigura╚Ťi-v─â c─â ne verifica╚Ťi mai ├«nt├ói. Pe langa aceasta, aspiratorcuspalare.ro pune la dispozi╚Ťie o experien╚Ť─â excelent─â de servicii pentru clien╚Ťi ╚Öi pune la dispozi╚Ťie informa╚Ťii suplimentare conexe pentru a-i ajuta pe cump─âr─âtori s─â ia decizii informate.

├Än pia╚Ťa de ast─âzi, este important s─â compara╚Ťi ofertele la produse LAMAX ├«nainte de a cumpara. F─âc├ónd acest lucru, sper─âm s─â punem la dispozi╚Ťie clien╚Ťilor no╚Ötri tot ce au nevoie ├«ntr-un singur loc.

Economii uriașe la cele mai mari mărci

Există câteva oferte uimitoare pentru mărci de top săptămâna aceasta. Așa dar, dacă vrei să faci un chilipir, acum este timpul!

Livrare gratuit─â pentru comenzile calificate

Dore╚Öti s─â faci cump─âr─âturi de ├«n perioada s─ârb─âtorilor f─âr─â s─â pl─âte╚Öti transportul? Ai noroc! Foarte mul╚Ťi comercian╚Ťi ofer─â transport gratuit pentru comenzile calificate. A╚Öadar, ce ├«nseamn─â ÔÇ×calificatÔÇŁ? De cele mai multe ori, ├«nseamn─â c─â aceast─â comanda trebuie s─â se ├«ncadreze ├«ntr-o anumit─â sum─â de lei. Spre exemplu, majoritatea magazinelor au ca ╚Öi prag de livrare gratuit─â suma de 250 lei. Al╚Ťi comercian╚Ťi au cerin╚Ťe diferite, a╚Öa c─â asigura╚Ťi-v─â c─â verifica╚Ťi ├«nainte de a cump─âra.

Costurile de livrare pot cre╚Öte semnificativ, a╚Öa c─â atunci c├ónd pute╚Ťi profita╚Ťi de ofertele de transport gratuit. Este un lucru mai pu╚Ťin de care s─â-╚Ťi faci griji atunci c├ónd ├«ncerci s─â g─âse╚Öti cadoul perfect pentru cei dragi. Cumparaturi fericite!

Retururi ușoare

Este u╚Öor s─â returnezi orice produs care nu ├«╚Ťi place. Comercian╚Ťi ce expun produse pe aspiratorcuspalare.ro accepta retururi pentru toate produsele, f─âr─â ├«ntreb─âri. Ave╚Ťi la dispozi╚Ťie o luna pentru a returna LAMAX ╚Öi a primi banii inapoi. Pentru a ├«ncepe un retur, pur ╚Öi simplu contacta╚Ťi comerciantul ╚Öi acesta v─â va furniza un formular pentru retur. Dorim s─â fi╚Ťi sut─â la sut─â mul╚Ťumit de cumparaturile dvs., a╚Öa c─â multe magazine pun la dispozi╚Ťie retururi gratuite pentru majoritatea produselor.

Cump─âra╚Ťi acum pentru oferte grozave!

Perioada s─ârb─âtorilor se apropie ╚Öi asta ├«nseamn─â c─â este timpul s─â ├«ncepe╚Ťi cump─âr─âturile pentru oferte grozave! Dar unde g─âse╚Öti cele mai bune oferte? ╚śi de unde ╚Ötii cu adev─ârat dac─â faci o afacere bun─â?

V─â prezent─âm mai jos c├óteva sfaturi pentru a v─â ajuta s─â g─âsi╚Ťi cele mai fantastice oferte pentru cadouri de s─ârb─âtori sau alte ocazii precum zile de na╚Ötere.

Cump─âra╚Ťi mai devreme: cu c├ót ├«ncepe╚Ťi mai devreme cump─âr─âturile, cu at├ót este mai probabil s─â g─âsi╚Ťi oferte grozave. Multe magazine ofer─â reduceri ╚Öi promo╚Ťii speciale ├«n s─âpt─âm├ónile dinaintea s─ârb─âtorilor, a╚Öa c─â ├«ncepe╚Ťi cump─âr─âturile devreme pentru a profita de aceste reduceri

Compara╚Ťi pre╚Ťurile: nu presupune╚Ťi doar c─â primul magazin pe care a╚Ťi intrat are cele mai bune oferte. Acorda╚Ťi-v─â timp pentru a compara pre╚Ťurile la diferite magazine ├«nainte de a lua o deciziefinal─â.
Noi am adunat produse de la toate magazinele din Rom├ónia pentru ca tu sa po╚Ťi g─âsi totul ├«ntr-un singur loc.

Pre╚Ťuri mici ╚Öi selec╚Ťii mari de produse

E╚Öti ├«n c─âutarea unei oferte de pret pentru LAMAX? Site-ul nostru ofer─â pre╚Ťuri mici ╚Öi o selec╚Ťie mare de produse, aici este locul unde pute╚Ťi g─âsi ceea ce c─âuta╚Ťi. Cu oferte pentru orice ├«╚Ťi po╚Ťi imagina, de la haine, la produse electronice, cu siguran╚Ť─â vei g─âsi tot ceea ce ai nevoie la un pre╚Ť pe care ╚Ťi-l po╚Ťi permite. Deci data viitoare c├ónd sunte╚Ťi ├«n c─âutarea unei oferte grozave pentru LAMAX, asigura╚Ťi-v─â c─â vizita╚Ťi magazinul nostru!