Afișez toate cele 6 rezultate

 • Adaptor de re╚Ťea SWISSTEN 2x USB, 10W, SMART IC – black

  Adaptor de re╚Ťea SWISSTEN 2x USB, 10W, SMART IC – black

  Un ├«nc─ârc─âtor Swissten care este potrivit pentru orice situa╚Ťie. Curentul de ie╚Öire optimizat de p├ón─â la 2,1 A asigur─â suficient─â energie pentru telefonul, tableta sau ceasul inteligent. Datorit─â tehnologiei SMART IC, care poate ├«mp─âr╚Ťi ├«n mod inteligent curentul de ie╚Öire la ├«nc─ârcarea a dou─â dispozitive ├«n acela╚Öi timp, astfel ├«nc├ót ├«nc─ârcarea s─â fie c├ót mai bl├ónd─â pentru ambele dispozitive.

  Un ├«nc─ârc─âtor Swissten care este potrivit pentru orice situa╚Ťie. Curentul de ie╚Öire optimizat de p├ón─â la 2,1 A asigur─â suficient─â energie pentru telefonul, tableta sau ceasul inteligent. Datorit─â tehnologiei SMART…
 • Adaptor de re╚Ťea SWISSTEN 2x USB, 10W, SMART IC – white

  Adaptor de re╚Ťea SWISSTEN 2x USB, 10W, SMART IC – white

  Un ├«nc─ârc─âtor Swissten care este potrivit pentru orice situa╚Ťie. Curentul de ie╚Öire optimizat de p├ón─â la 2,1 A asigur─â suficient─â energie pentru telefonul, tableta sau ceasul inteligent. Datorit─â tehnologiei SMART IC, care poate ├«mp─âr╚Ťi ├«n mod inteligent curentul de ie╚Öire la ├«nc─ârcarea a dou─â dispozitive ├«n acela╚Öi timp, astfel ├«nc├ót ├«nc─ârcarea s─â fie c├ót mai bl├ónd─â pentru ambele dispozitive.

  Un ├«nc─ârc─âtor Swissten care este potrivit pentru orice situa╚Ťie. Curentul de ie╚Öire optimizat de p├ón─â la 2,1 A asigur─â suficient─â energie pentru telefonul, tableta sau ceasul inteligent. Datorit─â tehnologiei SMART…
 • Adaptor de re╚Ťea SWISSTEN 3x USB, 15W, SMART IC – white

  Adaptor de re╚Ťea SWISSTEN 3x USB, 15W, SMART IC – white

  Ave╚Ťi┬ánevoie de un ├«nc─ârc─âtor de re╚Ťea universal potrivit pentru biroul dvs, dar ╚Öi pentru o vacan╚Ť─â la mare sau la munte? Dori╚Ťi s─â ├«nc─ârca╚Ťi mai mult dec├ót mobilul dvs. cu el? Ce zice╚Ťi de 3 dispozitive deodat─â? ╚śi ve╚Ťi aprecia cu siguran╚Ť─â dac─â ├«nc─ârcarea este bl├ónd─â ╚Öi ├«nc─ârc─âtorul poate optimiza curentul de ├«nc─ârcare datorit─â SMART IC.

  Ave╚Ťi┬ánevoie de un ├«nc─ârc─âtor de re╚Ťea universal potrivit pentru biroul dvs, dar ╚Öi pentru o vacan╚Ť─â la mare sau la munte? Dori╚Ťi s─â ├«nc─ârca╚Ťi mai mult dec├ót mobilul dvs. cu…
 • Adaptor de re╚Ťea SWISSTEN 4x USB, 20W, SMART IC – alb

  Adaptor de re╚Ťea SWISSTEN 4x USB, 20W, SMART IC – alb

  Ave╚Ťi nevoie de un ├«nc─ârc─âtor de re╚Ťea universal potrivit pentru biroul dvs, dar ╚Öi pentru o vacan╚Ť─â la mare sau la munte? Dori╚Ťi s─â ├«nc─ârca╚Ťi mai mult dec├ót mobilul dvs. cu el? Ce zice╚Ťi de 4 dispozitive deodat─â? Ve╚Ťi aprecia cu siguran╚Ť─â dac─â ├«nc─ârcarea este bl├ónd─â ╚Öi ├«nc─ârc─âtorul poate optimiza curentul de ├«nc─ârcare datorit─â SMART IC.

  Ave╚Ťi nevoie de un ├«nc─ârc─âtor de re╚Ťea universal potrivit pentru biroul dvs, dar ╚Öi pentru o vacan╚Ť─â la mare sau la munte? Dori╚Ťi s─â ├«nc─ârca╚Ťi mai mult dec├ót mobilul dvs.…
 • Adaptor SWISSTEN CL Power Delivery + Quick Charge, USB-C, 36 W – black

  Adaptor SWISSTEN CL Power Delivery + Quick Charge, USB-C, 36 W – black

  Un încărcător auto elegant cu corp metalic și o putere de 36 W. USB-C are tehnologia POWER DELIVERY pentru încărcarea rapidă a iPhone 8 și modele următoare. USB oferă tehnologia Qualcomm 3.0 FAST CHARGE pentru încărcarea rapidă a telefoanelor Android.

  Un ├«nc─ârc─âtor auto elegant cu corp metalic ╚Öi o putere de 36 W. USB-C are tehnologia POWER DELIVERY pentru ├«nc─ârcarea rapid─â a iPhone 8 ╚Öi modele urm─âtoare. USB ofer─â tehnologia…
 • SWISSTEN adaptor de re╚Ťea PD 25W pentru iPhone ╚Öi Samsung – white

  SWISSTEN adaptor de re╚Ťea PD 25W pentru iPhone ╚Öi Samsung – white

  ├Änc─ârc─âtorul Swissten cu ie╚Öire USB-C este ├«ntotdeauna la ├«ndem├ón─â. ├Äl pute╚Ťi folosi acas─â sau la birou pentru a v─â ├«nc─ârca telefonul Samsung. Este compatibil cu Samsung Super Fast Charging ╚Öi Power Delivery pentru Apple. Pe l├óng─â formatul tradi╚Ťional Power Delivery PDO, ofer─â ╚Öi noul Power Delivery PSS, mai bl├ónd, care va prelungi durata de via╚Ť─â a bateriei dvs. Adaptorul ofer─â o putere de ie╚Öire de p├ón─â la 25 W. Garanteaz─â o ├«nc─ârcare foarte rapid─â pentru telefonul dvs. mobil. ├Änc─ârc─âtorul nu include cablu de ├«nc─ârcare.

  ├Änc─ârc─âtorul Swissten cu ie╚Öire USB-C este ├«ntotdeauna la ├«ndem├ón─â. ├Äl pute╚Ťi folosi acas─â sau la birou pentru a v─â ├«nc─ârca telefonul Samsung. Este compatibil cu Samsung Super Fast Charging ╚Öi…

Dac─â sunte╚Ťi ├«n c─âutarea ofertelor cele mai bune la produsele cele mai noi, a╚Ťi ajuns la locul potrivit. Aici, pe aspiratorcuspalare.ro, ├«ncerc─âm ├«ntotdeauna s─â avem un inventar diversificat, astfel s─â existe ceva potrivit pentru toat─â lumea. ╚śi deoarece dorim ca ╚Öi clien╚Ťii no╚Ötri s─â ob╚Ťin─â c├ót mai mult pentru banii lor, v─â oferim pre╚Ťuri competitive pentru toata colec╚Ťia ┼üadowarki.

Deci, fie c─â sunte╚Ťi ├«n c─âutarea celui mai recent model sau vre╚Ťi doar s─â g─âsi╚Ťi o ofert─â bun─â, asigura╚Ťi-v─â c─â ne verifica╚Ťi mai ├«nt├ói. ├Än plus, aspiratorcuspalare.ro ofer─â o experien╚Ť─â excelent─â de servicii pentru clien╚Ťi ╚Öi ofer─â informa╚Ťii suplimentare conexe pentru a-i ajuta pe cump─âr─âtorii s─âi s─â ia decizii informate.

├Än pia╚Ťa de ast─âzi, este important s─â compara╚Ťi ofertele la produse ┼üadowarki ├«nainte de a face o achizi╚Ťie. F─âc├ónd acest lucru, sper─âm s─â punem la dispozi╚Ťie clien╚Ťilor no╚Ötri tot ce au nevoie ├«ntr-un singur loc.

Economii uriașe la cele mai cunoscute mărci

Există câteva oferte uimitoare pentru mărci de top în această săptămână. Așa dar, dacă vrei să faci un chilipir, acum este momentul!

Livrare gratuit─â pentru anumite comenzi

Dore╚Öti s─â faci cump─âr─âturi de ├«n perioada s─ârb─âtorilor f─âr─â s─â pl─âte╚Öti transportul? Ai noroc! Foarte mul╚Ťi comercian╚Ťi ofer─â transport gratuit pentru comenzile calificate. A╚Öadar, ce ├«nseamn─â ÔÇ×calificatÔÇŁ? ├Än general, ├«nseamn─â c─â aceast─â comanda trebuie s─â respecte o sum─â minim─â de lei. Spre exemplu, majoritatea magazinelor au ca ╚Öi prag de livrare gratuit─â suma de 250 lei. Al╚Ťi comercian╚Ťi au cerin╚Ťe diferite, a╚Öa c─â asigura╚Ťi-v─â c─â verifica╚Ťi ├«nainte de a cump─âra.

Costurile de expediere pot cre╚Öte semnificativ, a╚Öa c─â atunci c├ónd pute╚Ťi profita╚Ťi de ofertele de transport gratuit. Este un lucru mai pu╚Ťin de care s─â-╚Ťi faci griji atunci c├ónd ├«ncerci s─â g─âse╚Öti cadoul perfect pentru cei dragi. Cumparaturi fericite!

Retururi ușoare

Este foarte u╚Öor s─â returnezi orice produs care nu ├«╚Ťi place. Comercian╚Ťi ce expun produse pe aspiratorcuspalare.ro accepta retururi pentru toate produsele, f─âr─â ├«ntreb─âri. Ave╚Ťi la dispozi╚Ťie 30 de zile pentru a returna ┼üadowarki ╚Öi a primi banii inapoi. Pentru a face un retur, pur ╚Öi simplu contacta╚Ťi comerciantul ╚Öi acesta v─â va furniza un formular pentru retur. Dorim s─â fi╚Ťi sut─â la sut─â mul╚Ťumit de achizi╚Ťia dvs., a╚Öa c─â multe magazine ofer─â retururi gratuite pentru majoritatea produselor.

Face╚Ťi acum cumparaturi pentru a va bucura de oferte extraordinare!

Perioada s─ârb─âtorilor se apropie ╚Öi asta ├«nseamn─â c─â este timpul s─â ├«ncepe╚Ťi cump─âr─âturile pentru a te bucura din plin de ofertele noastre! Dar unde po╚Ťi g─âsi cele mai bune oferte? ╚śi de unde ╚Ötii dac─â faci o afacere bun─â?

V─â prezent─âm mai jos c├óteva sfaturi pentru a v─â ajuta s─â g─âsi╚Ťi cele mai fantastice oferte pentru cadouri de s─ârb─âtori sau alte ocazii precum zile de na╚Ötere.

Cump─âra╚Ťi mai devreme: cu c├ót ├«ncepe╚Ťi mai devreme cump─âr─âturile, cu at├ót este mai probabil s─â g─âsi╚Ťi oferte grozave. Multe magazine ofer─â reduceri ╚Öi promo╚Ťii speciale ├«n s─âpt─âm├ónile premerg─âtoare s─ârb─âtorilor, a╚Öa dar ├«ncepe╚Ťi cump─âr─âturile devreme pentru a profita de aceste oferte

Face╚Ťi comparatii de pre╚Ť: nu presupune╚Ťi doar c─â primul magazin pe care a╚Ťi intrat are cele mai bune pre╚Ťuri. Acorda╚Ťi-v─â timp pentru a compara pre╚Ťurile de la diferite magazine ├«nainte de a lua deciziafinal─â.
Noi am adunat produse de la toate magazinele din Rom├ónia pentru ca tu sa po╚Ťi g─âsi totul ├«ntr-un singur loc.

Pre╚Ťuri mici ╚Öi selec╚Ťii mari de produse

E╚Öti ├«n c─âutarea unei oferte de pret pentru ┼üadowarki? Site-ul nostru ofer─â pre╚Ťuri mici ╚Öi o selec╚Ťie larg─â de produse, aici este locul unde pute╚Ťi g─âsi ceea ce c─âuta╚Ťi. Cu oferte pentru orice ├«╚Ťi po╚Ťi imagina, de la haine, la produse electronice, cu siguran╚Ť─â vei g─âsi tot ceea ce ai nevoie la un pre╚Ť avantajos. Deci data viitoare c├ónd sunte╚Ťi ├«n c─âutarea unei oferte grozave pentru ┼üadowarki, asigura╚Ťi-v─â c─â vizita╚Ťi magazinul nostru!