Afișez toate cele 9 rezultate

 • Band─â magnetic─â pentru Ecovacs DEEBOT U2 / U2 PRO

  Band─â magnetic─â pentru Ecovacs DEEBOT U2 / U2 PRO

  Band─â magnetic─â de delimitare pentru aspiratoare robotizate Ecovacs DEEBOT U2 / U2 PRO. ├Änainte de aspirare, plasa╚Ťi sau chiar mai lipiti┬á(cu band─â adeziv─â pe dou─â fe╚Ťe) banda magnetic─â de delimitare ├«n locul ├«n care nu dori╚Ťi ca robotul s─â aspire. C├ónd robotul recunoa╚Öte banda, evit─â zona. Pute╚Ťi t─âia banda la┬áorice lungime, o pute╚Ťi vopsi ╚Öi ├«n orice nuan╚Ť─â pentru a se potrivi cu substratul.

  Band─â magnetic─â de delimitare pentru aspiratoare robotizate Ecovacs DEEBOT U2 / U2 PRO. ├Änainte de aspirare, plasa╚Ťi sau chiar mai lipiti┬á(cu band─â adeziv─â pe dou─â fe╚Ťe) banda magnetic─â de delimitare…
 • Kit accesorii pentru Ecovacs DEEBOT OZMO 900/905

  Kit accesorii pentru Ecovacs DEEBOT OZMO 900/905

  Kit accesorii de schimb pentru aspiratoare robotizate seria Ecovacs DEEBOT OZMO 900/905. Setul con╚Ťine 4x perie lateral─â, 1x perie principal─â, 3x microfiltru.

  Kit accesorii de schimb pentru aspiratoare robotizate seria Ecovacs DEEBOT OZMO 900/905. Setul con╚Ťine 4x perie lateral─â, 1x perie principal─â, 3x microfiltru.
 • Saci de gunoi pentru Ecovacs OZMO T8/T9+ Clean Base – 3buc

  Saci de gunoi pentru Ecovacs OZMO T8/T9+ Clean Base – 3buc

  Pungile pentru de╚Öeuri pentru sta╚Ťia de golire automat─â a aspiratorului robot Ecovacs vor fi utilizate pentru a depozita p├ón─â la zeci de recipiente cu murd─ârie pe care aspiratorul le-a acumulat ├«n timpul cur─â╚Ť─ârii sale. ├Änlocuire recomandat─â ├«n intervalul 1 – 2 luni (├«n func╚Ťie de c├ót de des ╚Öi pe ce suprafa╚Ť─â este utilizat robotul).

  Pungile pentru de╚Öeuri pentru sta╚Ťia de golire automat─â a aspiratorului robot Ecovacs vor fi utilizate pentru a depozita p├ón─â la zeci de recipiente cu murd─ârie pe care aspiratorul le-a acumulat…
 • Set accesorii pentru Ecovacs DEEBOT OZMO 950/920

  Set accesorii pentru Ecovacs DEEBOT OZMO 950/920

  Set accesorii de schimb pentru aspiratoare robotizate seria Ecovacs DEEBOT OZMO 950/920. Setul con╚Ťine 4x perie lateral─â, 1x perie principal─â, 3x microfiltru.

  Set accesorii de schimb pentru aspiratoare robotizate seria Ecovacs DEEBOT OZMO 950/920. Setul con╚Ťine 4x perie lateral─â, 1x perie principal─â, 3x microfiltru.
 • Set PET pentru Ecovacs DEEBOT U2 / U2 PRO

  Set PET pentru Ecovacs DEEBOT U2 / U2 PRO

  Set PET de schimb pentru cur─â╚Ťarea p─ârului animalelor. Pentru aspiratoare robotizate seria Ecovacs DEEBOT U2 ╚Öi U2 PRO. Setul con╚Ťine 1x perie PET din cauciuc, 1x recipient de praf XL 800 ml, 1x microfiltru.

  Set PET de schimb pentru cur─â╚Ťarea p─ârului animalelor. Pentru aspiratoare robotizate seria Ecovacs DEEBOT U2 ╚Öi U2 PRO. Setul con╚Ťine 1x perie PET din cauciuc, 1x recipient de praf XL…
 • Sta╚Ťie de autogolire pentru Ecovacs T8 / T9 – alb

  Sta╚Ťie de autogolire pentru Ecovacs T8 / T9 – alb

  Sta╚Ťia de autogolire Ecovacs gole╚Öte automat con╚Ťinutul recipientului de de╚Öeuri al aspiratorului robot ├«n sacul de de╚Öeuri Clean Base, care con╚Ťine p├ón─â la 10 recipiente de murd─ârie. Menajarea nu a fost niciodat─â mai u╚Öoar─â. In pachet veti gasi si 2 saci de gunoi pentru statia de autogolire.

  Sta╚Ťia de autogolire Ecovacs gole╚Öte automat con╚Ťinutul recipientului de de╚Öeuri al aspiratorului robot ├«n sacul de de╚Öeuri Clean Base, care con╚Ťine p├ón─â la 10 recipiente de murd─ârie. Menajarea nu a…
 • Tesatura mop pentru Ecovacs DEEBOT U2 / U2 PRO – 3 buc

  Tesatura mop pentru Ecovacs DEEBOT U2 / U2 PRO – 3 buc

  ╚Ües─âtur─â mop de schimb pentru aspiratorul robot Ecovacs DEEBOT U2 / U2 PRO. Setul con╚Ťine trei piese. Materialul este u╚Öor de instalat pe robot, nu sunt necesare instrumente suplimentare.

  ╚Ües─âtur─â mop de schimb pentru aspiratorul robot Ecovacs DEEBOT U2 / U2 PRO. Setul con╚Ťine trei piese. Materialul este u╚Öor de instalat pe robot, nu sunt necesare instrumente suplimentare.
 • Tesatura mop pentru Ecovacs OZMO 900/905 – 3 buc

  Tesatura mop pentru Ecovacs OZMO 900/905 – 3 buc

  ╚Ües─âtur─â mop de schimb pentru aspiratorul robot Ecovacs OZMO 900/905. Setul con╚Ťine trei piese. Materialul este u╚Öor de instalat pe robot, nu sunt necesare instrumente suplimentare.

  ╚Ües─âtur─â mop de schimb pentru aspiratorul robot Ecovacs OZMO 900/905. Setul con╚Ťine trei piese. Materialul este u╚Öor de instalat pe robot, nu sunt necesare instrumente suplimentare.
 • Tesatura mop pentru Ecovacs OZMO 950/920 – 3 buc

  Tesatura mop pentru Ecovacs OZMO 950/920 – 3 buc

  ╚Ües─âtur─â de mop┬ápentru aspirator robot Ecovacs OZMO 950/920 – 3 buc. Setul con╚Ťine trei piese. Materialul este u╚Öor de instalat pe robot, nu sunt necesare instrumente suplimentare.

  ╚Ües─âtur─â de mop┬ápentru aspirator robot Ecovacs OZMO 950/920 - 3 buc. Setul con╚Ťine trei piese. Materialul este u╚Öor de instalat pe robot, nu sunt necesare instrumente suplimentare.

Dac─â sunte╚Ťi ├«n c─âutarea celor mai bune oferte la cele mai noi produse, a╚Ťi venit ├«n locul potrivit. Aici, pe aspiratorcuspalare.ro, ├«ncerc─âm mereu s─â avem un inventar diversificat, deoarece dorim s─â existe ceva potrivit pentru toat─â lumea. ╚śi deoarece dorim ca ╚Öi clien╚Ťii no╚Ötri s─â ob╚Ťin─â c├ót mai mult pentru banii acestora, va punem la dispozi╚Ťie pre╚Ťuri competitive pentru toata colec╚Ťia Ecovacs.

A╚Öadar, fie c─â sunte╚Ťi ├«n c─âutarea celui mai nou model sau dori╚Ťi doar s─â g─âsi╚Ťi o ofert─â excelent─â, asigura╚Ťi-v─â c─â ne verifica╚Ťi mai ├«nt├ói. Pe langa aceasta, aspiratorcuspalare.ro ofer─â o experien╚Ť─â excelent─â de servicii pentru clien╚Ťi ╚Öi ofer─â informa╚Ťii suplimentare conexe pentru a-i ajuta pe cump─âr─âtorii s─âi s─â ia decizii informate.

├Än pia╚Ťa de ast─âzi, este foarte important s─â compara╚Ťi ofertele la produse Ecovacs ├«nainte de a cumpara. F─âc├ónd acest lucru, sper─âm s─â oferim clien╚Ťilor no╚Ötri tot ce au nevoie ├«ntr-un singur loc.

Reduceri uriașe la cele mai cunoscute mărci

Există câteva oferte uimitoare pentru mărci de top în această săptămână. Așa dar, dacă dorești să faci un chilipir, acum este momentul!

Livrare gratuit─â pentru anumite comenzi

Dore╚Öti s─â faci cump─âr─âturi de ├«n perioada s─ârb─âtorilor f─âr─â s─â achi╚Ťi transportul? Ai noroc! Mul╚Ťi comercian╚Ťi ofer─â transport gratuit pentru comenzile calificate. A╚Öadar, ce ├«nseamn─â ÔÇ×calificatÔÇŁ? De cele mai multe ori, ├«nseamn─â c─â aceast─â comanda trebuie s─â respecte o sum─â minim─â de lei. Spre exemplu, pragul de livrare gratuit─â al majorit─â╚Ťii magazinelor este de 250 lei. Al╚Ťi comercian╚Ťi au cerin╚Ťe diferite, a╚Öa c─â asigura╚Ťi-v─â c─â verifica╚Ťi ├«nainte de a cump─âra.

Costurile de expediere pot cre╚Öte cu adev─ârat, a╚Öa c─â atunci c├ónd pute╚Ťi profita╚Ťi de ofertele de transport gratuit. Este un lucru mai pu╚Ťin de care s─â-╚Ťi faci griji atunci c├ónd ├«ncerci s─â g─âse╚Öti cadoul perfect pentru cei dragi. Cumparaturi fericite!

Retururi ușoare

Este u╚Öor s─â returnezi orice produs care nu ├«╚Ťi place. Comercian╚Ťi care expun produse pe aspiratorcuspalare.ro accepta retururi pentru toate produsele, f─âr─â ├«ntreb─âri. Ave╚Ťi la dispozi╚Ťie 30 de zile pentru a returna Ecovacs ╚Öi a primi o rambursare complet─â. Pentru a ├«ncepe un retur, trebuie doar sa contacta╚Ťi comerciantul ╚Öi acesta v─â va furniza un formular pentru retur. Dorim s─â fi╚Ťi 100% mul╚Ťumit de achizi╚Ťia dvs., a╚Öa c─â multe magazine ofer─â retururi gratuite pentru majoritatea produselor.

Cump─âra╚Ťi acum pentru oferte grozave!

Perioada s─ârb─âtorilor se apropie ╚Öi asta ├«nseamn─â c─â este timpul s─â ├«ncepe╚Ťi cump─âr─âturile pentru a te bucura din plin de ofertele noastre! Dar unde g─âse╚Öti cele mai bune oferte? ╚śi de unde ╚Ötii cu adev─ârat dac─â faci o afacere bun─â?

Iat─â c├óteva sfaturi pentru a v─â ajuta s─â g─âsi╚Ťi cele mai fantastice oferte pentru cadouri de s─ârb─âtori sau alte ocazii precum zile de na╚Ötere.

Cump─âra╚Ťi mai devreme: cu c├ót ├«ncepe╚Ťi mai devreme cump─âr─âturile, cu at├ót este mai probabil s─â g─âsi╚Ťi oferte grozave. Multe magazine ofer─â reduceri ╚Öi promo╚Ťii speciale ├«n s─âpt─âm├ónile dinaintea s─ârb─âtorilor, a╚Öa c─â ├«ncepe╚Ťi cump─âr─âturile devreme pentru a profita de aceste oferte

Face╚Ťi comparatii de pre╚Ť: nu presupune╚Ťi doar c─â primul magazin pe care ├«l vizita╚Ťi are cele mai bune pre╚Ťuri. Acorda╚Ťi-v─â timp pentru a compara pre╚Ťurile de la diferite magazine ├«nainte de a lua deciziafinal─â.
Expre╚Ťii no╚Ötrii au adunat produse de la toate magazinele din Rom├ónia pentru ca tu sa po╚Ťi g─âsi totul ├«ntr-un singur loc.

Pre╚Ťuri mici ╚Öi selec╚Ťie mare de produse

E╚Öti ├«n c─âutarea unei oferte de pret pentru Ecovacs? Site-ul nostru ofer─â pre╚Ťuri mici ╚Öi o selec╚Ťie larg─â de produse, aici este locul unde pute╚Ťi g─âsi ceea ce c─âuta╚Ťi. Cu oferte pentru orice ├«╚Ťi po╚Ťi imagina, de la haine, la produse electronice, cu siguran╚Ť─â vei g─âsi tot ceea ce ai nevoie la un pre╚Ť avantajos. Deci data viitoare c├ónd sunte╚Ťi ├«n c─âutarea unei oferte grozave pentru Ecovacs, asigura╚Ťi-v─â c─â vizita╚Ťi magazinul nostru!