Afișez toate cele 14 rezultate

 • Adaptor de alimentare pentru seria Symbo D400

  Adaptor de alimentare pentru seria Symbo D400

  Adaptor de încărcare pentru aspiratorul robot Robbo D410 și D420.

  Adaptor de încărcare pentru aspiratorul robot Robbo D410 și D420.
 • Baterie pentru seria Symbo D400

  Baterie pentru seria Symbo D400

  Baterie Li-Ion de schimb cu o capacitate de 2400 mAh pentru aspiratoare robot┬áSymbo D410 ╚Öi D420. Pentru baterie sau acumulator care poate face parte din continutul pachetului de┬áproduse, este o durat─â de via╚Ť─â de ╚Öase luni, deoarece este un produs┬áconsumabil.

  Baterie Li-Ion de schimb cu o capacitate de 2400 mAh pentru aspiratoare robot┬áSymbo D410 ╚Öi D420. Pentru baterie sau acumulator care poate face parte din continutul pachetului de┬áproduse, este o…
 • Filtru design HEPA pentru seria Symbo D400

  Filtru design HEPA pentru seria Symbo D400

  Filtrul design┬áHEPA ajut─â la captarea prafului fin, a acarienilor alergenici sau a alergenilor de la animale ╚Öi previne scurgerea particulelor mici de praf ├«n aer. Este o parte integrant─â a asigur─ârii unei cur─â╚Ť─âri perfecte, deci trebuie ├«nlocuit─â dac─â este uzat─â. ├Änlocuirea recomandat─â este dup─â aproximativ 6-12 luni, ├«n func╚Ťie de c├ót de des este utilizat─â.

  Filtrul design┬áHEPA ajut─â la captarea prafului fin, a acarienilor alergenici sau a alergenilor de la animale ╚Öi previne scurgerea particulelor mici de praf ├«n aer. Este o parte integrant─â a…
 • Lavet─â mop pentru Symbo seria D400

  Lavet─â mop pentru Symbo seria D400

  Laveta mop de schimb pentru aspiratorul robot Symbo D410 și D420.

  Laveta mop de schimb pentru aspiratorul robot Symbo D410 și D420.
 • Perete virtual pentru Symbo seria D400

  Perete virtual pentru Symbo seria D400

  Peretele virtual creeaz─â un perete invizibil pe care aspiratorul robot nu ├«l poate traversa. De exemplu, pute╚Ťi ├«mpiedica accesul la o camer─â al─âturat─â, pe un covor cu fir lung sau pute╚Ťi proteja obiectele fragile ╚Öi pute╚Ťi defini o zon─â cu cabluri. Func╚Ťionarea este asigurat─â de 2 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse).

  Peretele virtual creeaz─â un perete invizibil pe care aspiratorul robot nu ├«l poate traversa. De exemplu, pute╚Ťi ├«mpiedica accesul la o camer─â al─âturat─â, pe un covor cu fir lung sau…
 • Perie lateral─â pentru seria Symbo D400 – pe dreapta

  Perie lateral─â pentru seria Symbo D400 – pe dreapta

  Perie de schimb┬ápartea dreapta┬ápentru aspiratoarele robot┬áSymbo D410 ╚Öi Symbo D420. Recomand─âm ├«nlocuirea ├«n intervalul 6 – 12 luni (├«n func╚Ťie de c├ót de des ╚Öi pe ce suprafa╚Ť─â este utilizat robotul).

  Perie de schimb┬ápartea dreapta┬ápentru aspiratoarele robot┬áSymbo D410 ╚Öi Symbo D420. Recomand─âm ├«nlocuirea ├«n intervalul 6 - 12 luni (├«n func╚Ťie de c├ót de des ╚Öi pe ce suprafa╚Ť─â este utilizat…
 • Perie lateral─â pentru seria Symbo D400 – pe st├ónga

  Perie lateral─â pentru seria Symbo D400 – pe st├ónga

  Perie de schimb┬ápartea st├óng─â pentru aspiratoarele robot┬áSymbo D410 ╚Öi Symbo D420. Recomand─âm ├«nlocuirea ├«n intervalul 6 – 12 luni (├«n func╚Ťie de c├ót de des ╚Öi pe ce suprafa╚Ť─â este utilizat robotul).

  Perie de schimb┬ápartea st├óng─â pentru aspiratoarele robot┬áSymbo D410 ╚Öi Symbo D420. Recomand─âm ├«nlocuirea ├«n intervalul 6 - 12 luni (├«n func╚Ťie de c├ót de des ╚Öi pe ce suprafa╚Ť─â este…
 • Recipient de ap─â pentru seria Symbo D400

  Recipient de ap─â pentru seria Symbo D400

  Rezervor de apă de schimb cu un volum de 300 ml pentru aspiratoare robot Symbo D410 și D420.

  Rezervor de apă de schimb cu un volum de 300 ml pentru aspiratoare robot Symbo D410 și D420.
 • Recipient pentru praf pentru Symbo seria D400

  Recipient pentru praf pentru Symbo seria D400

  Recipient de schimb de 300 ml pentru Symbo D410 ╚Öi D420. Recipientul con╚Ťine deja ambele filtre, filtrul primar ╚Öi filtrul HEPA design.

  Recipient de schimb de 300 ml pentru Symbo D410 ╚Öi D420. Recipientul con╚Ťine deja ambele filtre, filtrul primar ╚Öi filtrul HEPA design.
 • Roat─â fa╚Ť─â pentru Symbo seria D400

  Roat─â fa╚Ť─â pentru Symbo seria D400

  Roată de ghidare de schimb pentru aspiratoarele robot Symbo D410 și D420.

  Roată de ghidare de schimb pentru aspiratoarele robot Symbo D410 și D420.
 • Set suplimentar pentru Symbo D400

  Set suplimentar pentru Symbo D400

  Setul include: Perete virtual pentru Symbo seria D400 Filtru design HEPA pentru seria Symbo D400 Lavet─â mop pentru Symbo seria D400

  Setul include: Perete virtual pentru Symbo seria D400 Filtru design HEPA pentru seria Symbo D400 Lavet─â mop pentru Symbo seria D400
 • Sta╚Ťie de ├«nc─ârcare pentru Symbo seria D400

  Sta╚Ťie de ├«nc─ârcare pentru Symbo seria D400

  Baza de încărcare de schimb pentru aspiratoarele robot Symbo D410 și D420. Baza face parte din ambalajul original al aspiratorului robot.

  Baza de încărcare de schimb pentru aspiratoarele robot Symbo D410 și D420. Baza face parte din ambalajul original al aspiratorului robot.
 • Suport pentru lavet─â mop seria Symbo D400

  Suport pentru lavet─â mop seria Symbo D400

  Suport de schimb pentru atașarea lavetei mop pe rezervorul aspiratorului robot Symbo D410 și D420.

  Suport de schimb pentru atașarea lavetei mop pe rezervorul aspiratorului robot Symbo D410 și D420.
 • Telecomanda pentru Symbo seria D400

  Telecomanda pentru Symbo seria D400

  Telecomandă de schimb pentru Symbo D410 și D420. Comanda face parte din ambalajul original al aspiratorului robot.

  Telecomandă de schimb pentru Symbo D410 și D420. Comanda face parte din ambalajul original al aspiratorului robot.

Dac─â sunte╚Ťi ├«n c─âutarea ofertelor cele mai bune la cele mai noi produse, a╚Ťi ajuns la locul potrivit. Aici, la aspiratorcuspalare.ro, ├«ncerc─âm mereu s─â avem un inventar diversificat, astfel ├«nc├ót s─â existe ceva pe gustul tuturor. ╚śi pentru c─â dorim ca ╚Öi clien╚Ťii no╚Ötri s─â ob╚Ťin─â c├ót mai mult pentru banii lor, v─â oferim pre╚Ťuri competitive pentru toata colec╚Ťia D400.

Deci, fie c─â sunte╚Ťi ├«n c─âutarea celui mai recent model sau vre╚Ťi doar s─â g─âsi╚Ťi o ofert─â foarte bun─â, fi╚Ťi sigur c─â ne verifica╚Ťi mai ├«nt├ói. Pe langa aceasta, aspiratorcuspalare.ro pune la dispozi╚Ťie o experien╚Ť─â excelent─â de servicii pentru clien╚Ťi ╚Öi pune la dispozi╚Ťie informa╚Ťii suplimentare conexe pentru a-i ajuta pe cump─âr─âtorii s─âi s─â ia decizii informate.

├Än pia╚Ťa de ast─âzi, este foarte important s─â compara╚Ťi ofertele la produse D400 ├«nainte de a face o achizi╚Ťie. F─âc├ónd acest lucru, sper─âm s─â punem la dispozi╚Ťie clien╚Ťilor no╚Ötri tot ce au nevoie ├«ntr-un singur loc.

Reduceri uriașe la cele mai mari branduri

Există câteva oferte extraordinare pentru mărci de top săptămâna aceasta. Așa că, dacă vrei să faci un chilipir, acum este momentul!

Livrare gratuit─â pentru anumite comenzi

Dore╚Öti s─â faci cump─âr─âturi de s─ârb─âtori f─âr─â s─â pl─âte╚Öti transportul? Ai noroc! Foarte mul╚Ťi comercian╚Ťi ofer─â transport gratuit pentru comenzile calificate. Deci, ce ├«nseamn─â ÔÇ×calificatÔÇŁ? De cele mai multe ori, ├«nseamn─â c─â aceast─â comanda trebuie s─â se ├«ncadreze ├«ntr-o anumit─â sum─â de lei. De exemplu, majoritatea magazinelor au ca ╚Öi prag de livrare gratuit─â suma de 250 lei. Unii comercian╚Ťi au cerin╚Ťe diferite, a╚Öa c─â asigura╚Ťi-v─â c─â verifica╚Ťi ├«nainte de a cump─âra.

Costurile de livrare pot cre╚Öte cu adev─ârat, a╚Öa c─â profita╚Ťi de ofertele de transport gratuit atunci c├ónd pute╚Ťi. Este un lucru mai pu╚Ťin de care s─â-╚Ťi faci griji atunci c├ónd ├«ncerci s─â g─âse╚Öti cadoul perfect pentru cei dragi. Cumparaturi fericite!

Retururi ușoare

Este u╚Öor s─â returnezi orice produs care nu ├«╚Ťi place. Comercian╚Ťi ce expun produse pe aspiratorcuspalare.ro accepta retururi pentru toate produsele, f─âr─â ├«ntreb─âri. Ave╚Ťi la dispozi╚Ťie o luna pentru a returna D400 ╚Öi a primi banii inapoi. Pentru a face un retur, pur ╚Öi simplu contacta╚Ťi comerciantul ╚Öi acesta v─â va pune la dispozi╚Ťie un formular pentru retur. Dorim s─â fi╚Ťi sut─â la sut─â mul╚Ťumit de achizi╚Ťia dvs., a╚Öa c─â multe magazine ofer─â retururi gratuite pentru majoritatea produselor.

Face╚Ťi acum cumparaturi pentru a va bucura de oferte extraordinare!

Perioada s─ârb─âtorilor se apropie ╚Öi asta ├«nseamn─â c─â este timpul s─â ├«ncepe╚Ťi cump─âr─âturile pentru oferte grozave! Dar unde g─âse╚Öti cele mai bune oferte? ╚śi de unde ╚Ötii dac─â faci o afacere bun─â?

V─â prezent─âm mai jos c├óteva sfaturi pentru a v─â ajuta s─â g─âsi╚Ťi cele mai bune oferte pentru cadouri de s─ârb─âtori sau alte ocazii precum zile de na╚Ötere.

Cump─âra╚Ťi mai devreme: cu c├ót ├«ncepe╚Ťi mai devreme cump─âr─âturile, cu at├ót este mai probabil s─â g─âsi╚Ťi oferte grozave. Multe magazine ofer─â reduceri ╚Öi promo╚Ťii speciale ├«n s─âpt─âm├ónile premerg─âtoare s─ârb─âtorilor, a╚Öa dar ├«ncepe╚Ťi cump─âr─âturile devreme pentru a profita de aceste oferte

Compara╚Ťi pre╚Ťurile: nu presupune╚Ťi doar c─â primul magazin pe care a╚Ťi intrat are cele mai bune pre╚Ťuri. Acorda╚Ťi-v─â timp pentru a compara pre╚Ťurile la diferite magazine ├«nainte de a lua deciziafinal─â.
Expre╚Ťii no╚Ötrii au adunat produse de la toate magazinele din Rom├ónia pentru ca tu sa po╚Ťi g─âsi totul ├«ntr-un singur loc.

Pre╚Ťuri mici ╚Öi selec╚Ťii mari de produse

E╚Öti ├«n c─âutarea unei oferte de pret pentru D400? Site-ul nostru ofer─â pre╚Ťuri mici ╚Öi o selec╚Ťie larg─â de produse, aici este locul unde pute╚Ťi g─âsi ceea ce c─âuta╚Ťi. Cu oferte pentru orice ├«╚Ťi po╚Ťi imagina, de la haine, la produse electronice, cu siguran╚Ť─â vei g─âsi ceea ce ai nevoie la un pre╚Ť avantajos. Deci data viitoare c├ónd sunte╚Ťi ├«n c─âutarea unei oferte grozave pentru D400, asigura╚Ťi-v─â c─â vizita╚Ťi magazinul nostru!