Afișez toate cele 11 rezultate

 • Adaptor auto

  Adaptor auto

  Adaptorul auto K├Ąrcher poate fi conectat cu u╚Öurin╚Ť─â la bricheta din ma╚Öin─â ╚Öi la priza de ├«nc─ârcare a OC 3 Mobile Outdoor Cleaner. OC 3 poate fi astfel alimentat prin intermediul bateriei auto c├ónd bateria lui este descarcata.

  Adaptorul auto K├Ąrcher poate fi conectat cu u╚Öurin╚Ť─â la bricheta din ma╚Öin─â ╚Öi la priza de ├«nc─ârcare a OC 3 Mobile Outdoor Cleaner. OC 3 poate fi astfel alimentat prin…
 • Brush KHB 5

  Brush KHB 5

  Anumite tipuri de murd─ârie persistent─â, cum ar fi pelicula de polen depus─â pe mobilierul de gr─âdin─â sau murd─âria ├«ncrustat─â pe ghivecele de flori, nu sunt u╚Öor de sp─âlat. Este necesar─â o perie bun─â. Peria de sp─âlare WB 24 Handheld, conceput─â special pentru aparatele K├Ąrcher Handheld, ob╚Ťine rezultate excelente ├«n cazul acestor aplica╚Ťii. Jetul plat utilizat mai ├«nt├ói ud─â suprafa╚Ťa pentru a fi cur─â╚Ťat─â, astfel ├«nc├ót perii foarte lungi ai capului periei, care poate fi rotit ├«n trepte de 90┬░, s─â poat─â ajunge apoi ├«n orice zon─â. Apoi cl─âte╚Öte murd─âria dizlocat─â cu jetul plat ╚Öi cur─â╚Ťarea este finalizat─â. Deoarece apa este utilizat─â doar atunci c├ónd este ac╚Ťionat declan╚Öatorul dispozitivului, consumul de ap─â poate fi controlat foarte eficient ╚Öi individual. ├Än acest fel, este conservat─â ╚Öi durata de via╚Ť─â a bateriei. Mul╚Ťumit─â sistemului Quick Connect dovedit, conectorul dintre peria de sp─âlare ╚Öi tubul de prelungire poate fi eliberat─â cu o singur─â m├ón─â pentru a monta un alt accesoriu Handheld Cleaner, ├«n func╚Ťie de necesit─â╚Ťi. Peria de sp─âlare manual─â WB 24 este potrivit─â pentru utilizarea cu aparatele K├Ąrcher de cur─â╚Ťare manual─â (KHB 5 Battery ╚Öi modele urm─âtoare), dar nu ╚Öi pentru aparatele de cur─â╚Ťare cu presiune din clasa K 2 p├ón─â la K 7.

  Anumite tipuri de murd─ârie persistent─â, cum ar fi pelicula de polen depus─â pe mobilierul de gr─âdin─â sau murd─âria ├«ncrustat─â pe ghivecele de flori, nu sunt u╚Öor de sp─âlat. Este necesar─â…
 • Cutie accesorii pentru curatarea animalelor de companie

  Cutie accesorii pentru curatarea animalelor de companie

  Cutia de accesorii con╚Ťine o duz─â cu jet conic, care este potrivit─â pentru cur─â╚Ťarea animalelor de companie ╚Öi a c├óinilor. O perie de cur─â╚Ťare a bl─ânii cu care se poate sp─âla pur ╚Öi simplu murd─âria din blana animalului. ╚śi un prosop din microfibre de ├«nalt─â calitate, care v─â permite s─â usca╚Ťi c├óinii ╚Öi alte animale de companie dup─â cur─â╚Ťare ╚Öi sp─âlare. Toate accesoriile se depoziteaza ├«n cutia care poate fi ata╚Öat─â la aparatul de sp─âlat cu presiune.

  Cutia de accesorii con╚Ťine o duz─â cu jet conic, care este potrivit─â pentru cur─â╚Ťarea animalelor de companie ╚Öi a c├óinilor. O perie de cur─â╚Ťare a bl─ânii cu care se poate…
 • Duza jet conic

  Duza jet conic

  Cu presiune potrivita ╚Öi pl─âcuta, duza cu jet conic este recomandata ├«n special pentru cur─â╚Ťarea animalelor de companie, cum ar fi c├óinii. Ideal dup─â plimb─âri in parc, ├«nainte ca animalul de companie s─â se ├«ntoarc─â ├«n ma╚Öin─â, cas─â sau apartament. Duza produce un jet cu presiune joasa (comparabil cu presiunea de la robinet)

  Cu presiune potrivita ╚Öi pl─âcuta, duza cu jet conic este recomandata ├«n special pentru cur─â╚Ťarea animalelor de companie, cum ar fi c├óinii. Ideal dup─â plimb─âri in parc, ├«nainte ca animalul…
 • Duza jet punctiform

  Duza jet punctiform

  Av├ónd un jet puternic ╚Öi sub╚Ťire, duza cu jet punctiform este adecvat─â ├«n special pentru cur─â╚Ťarea orientat─â a detaliilor ╚Öi spatiilor ├«nguste, precum ╚Öi pentru eliminarea murd─âriei persistente. Nu este potrivit pentru cur─â╚Ťarea animalelor.

  Av├ónd un jet puternic ╚Öi sub╚Ťire, duza cu jet punctiform este adecvat─â ├«n special pentru cur─â╚Ťarea orientat─â a detaliilor ╚Öi spatiilor ├«nguste, precum ╚Öi pentru eliminarea murd─âriei persistente. Nu este…
 • Duza spumare FJ 24

  Duza spumare FJ 24

  Uneori este nevoie de mai mult dec├ót ap─â pentru a ob╚Ťine rezultate bune de curatare. Duza de spumare FJ 24 pentru KHB 5 gestioneaz─â acest lucru f─âr─â efort. Pur ╚Öi simplu completa╚Ťi rezervorul de 0,3 litri cu detergent Home & Garden, ata╚Öa╚Ťi duza de spumare la extensie ╚Öi aplicati. Ad─âugarea detergentului poate fi controlat─â cu u╚Öurin╚Ť─â prin intermediul robinetului galben de pe duz─â. ╚śi cu sistemul dovedit Quick Connect, conexiunea dintre duza de spumare ╚Öi extensie poate fi desf─âcut─â cu o singur─â m├ón─â, astfel ├«nc├ót s─â pute╚Ťi schimba cu un alt accesoriu. Duza de spumare FJ 24 este potrivit─â pentru (KHB 5). Nu este compatibila ╚Öi cu aparatele de curatat cu presiune din clasele K 2 p├ón─â la K 7.

  Uneori este nevoie de mai mult dec├ót ap─â pentru a ob╚Ťine rezultate bune de curatare. Duza de spumare FJ 24 pentru KHB 5 gestioneaz─â acest lucru f─âr─â efort. Pur ╚Öi…
 • Furtun de absorb╚Ťie portabil SH 5

  Furtun de absorb╚Ťie portabil SH 5

  Furtunul de aspirare de 5 metri face posibil─â aspirarea apei din surse alternative, cum ar fi rezervoare ╚Öi butoaie de ap─â. Furtunul este extrem de flexibil, f─âc├óndu-l ideal pentru aparatele de cur─â╚Ťare K├Ąrcher Handheld.

  Furtunul de aspirare de 5 metri face posibil─â aspirarea apei din surse alternative, cum ar fi rezervoare ╚Öi butoaie de ap─â. Furtunul este extrem de flexibil, f─âc├óndu-l ideal pentru aparatele…
 • Perie de cur─â╚Ťat animalul de companie

  Perie de cur─â╚Ťat animalul de companie

  Cu peria de cur─â╚Ťare a bl─ânii, pute╚Ťi piept─âna cu u╚Öurin╚Ť─â murd─âria persistenta din blana animalului. Materialul din cauciuc pl─âcut si moale este flexibil ╚Öi se adapteaz─â la blana animalului. Pinii din o╚Ťel inoxidabil se simt confortabil pentru animal. ╚śi cureaua de m├ón─â poate fi adaptat─â diferi╚Ťilor utilizatori.

  Cu peria de cur─â╚Ťare a bl─ânii, pute╚Ťi piept─âna cu u╚Öurin╚Ť─â murd─âria persistenta din blana animalului. Materialul din cauciuc pl─âcut si moale este flexibil ╚Öi se adapteaz─â la blana animalului. Pinii…
 • Perie de cur─â╚Ťat suprafe╚Ťe PS 20

  Perie de cur─â╚Ťat suprafe╚Ťe PS 20

  Peria PS 20 pentru aparatele de cur─â╚Ťat portabile K├Ąrcher, este echipat─â cu dou─â duze integrate, are o protec╚Ťie ├«mpotriva stropirii cu peri ╚Öi se poate roti la 90 de grade. Acest lucru ├«nseamn─â c─â este mai u╚Öor s─â accesa╚Ťi spa╚Ťiile greu accesibile.

  Peria PS 20 pentru aparatele de cur─â╚Ťat portabile K├Ąrcher, este echipat─â cu dou─â duze integrate, are o protec╚Ťie ├«mpotriva stropirii cu peri ╚Öi se poate roti la 90 de grade.…
 • Perie universal─â

  Perie universal─â

  Datorit─â perilor permeabili, peria universal─â poate desprinde murd─âria ╚Öi sa cl─âteasca simultan. Perii moi protejeaz─â suprafe╚Ťele delicate, f─âr─â a compromite performan╚Ťele de cur─â╚Ťare. Potrivita si pentru curatarea bicicletelor.

  Datorit─â perilor permeabili, peria universal─â poate desprinde murd─âria ╚Öi sa cl─âteasca simultan. Perii moi protejeaz─â suprafe╚Ťele delicate, f─âr─â a compromite performan╚Ťele de cur─â╚Ťare. Potrivita si pentru curatarea bicicletelor.
 • Prosop pentru animale de companie

  Prosop pentru animale de companie

  Cu un prosop din microfibre de ├«nalt─â calitate, c├óinii ╚Öi alte animale de companie pot fi uscate dup─â cur─â╚Ťare ╚Öi sp─âlare. Microfibra absoarbe multa apa ╚Öi, prin urmare, este potrivit─â pentru animale. Dup─â folosire nu miroase ╚Öi prosopul se usuc─â rapid. Datorit─â dimensiunilor de 100 ├Ś 40 cm, chiar ╚Öi c├óinii mari ╚Öi alte animale mari pot fi uscate.

  Cu un prosop din microfibre de ├«nalt─â calitate, c├óinii ╚Öi alte animale de companie pot fi uscate dup─â cur─â╚Ťare ╚Öi sp─âlare. Microfibra absoarbe multa apa ╚Öi, prin urmare, este potrivit─â…

Dac─â sunte╚Ťi ├«n c─âutarea ofertelor cele mai bune la cele mai noi produse, a╚Ťi venit ├«n locul potrivit. Aici, pe aspiratorcuspalare.ro, ├«ncerc─âm mereu s─â avem un inventar diversificat, astfel ├«nc├ót s─â existe ceva pe gustul tuturor. ╚śi pentru c─â dorim ca ╚Öi clien╚Ťii no╚Ötri sa primeasc─â cel mai mult pentru banii lor, oferim pre╚Ťuri competitive pentru toata colec╚Ťia Curatare mobila.

A╚Öadar, fie c─â sunte╚Ťi ├«n c─âutarea celui mai recent model sau vre╚Ťi doar s─â g─âsi╚Ťi o ofert─â foarte bun─â, fi╚Ťi sigur c─â ne verifica╚Ťi ├«nainte. Pe langa aceasta, aspiratorcuspalare.ro ofer─â o experien╚Ť─â excelent─â de servicii pentru clien╚Ťi ╚Öi ofer─â informa╚Ťii suplimentare conexe pentru a-i ajuta pe cump─âr─âtorii s─âi s─â ia decizii informate.

├Än pia╚Ťa zilelor noastre, este foarte important s─â compara╚Ťi ofertele la produse Curatare mobila ├«nainte de a cumpara. F─âc├ónd acest lucru, sper─âm s─â punem la dispozi╚Ťie clien╚Ťilor no╚Ötri tot ce au nevoie ├«ntr-un singur loc.

Economii uriașe la cele mai cunoscute branduri

Există câteva oferte extraordinare pentru mărci de top în această săptămână. Așa că, dacă dorești să faci un chilipir, acum este timpul!

Livrare gratuit─â pentru anumite comenzi

Dore╚Öti s─â faci cump─âr─âturi de ├«n perioada s─ârb─âtorilor f─âr─â s─â pl─âte╚Öti transportul? Ai noroc! Foarte mul╚Ťi comercian╚Ťi ofer─â transport gratuit pentru comenzile calificate. Deci, ce ├«nseamn─â ÔÇ×calificatÔÇŁ? ├Än general, ├«nseamn─â c─â aceast─â comanda trebuie s─â se ├«ncadreze ├«ntr-o anumit─â sum─â de lei. De exemplu, pragul de livrare gratuit─â al majorit─â╚Ťii magazinelor este de 250 lei. Unii comercian╚Ťi au cerin╚Ťe diferite, a╚Öa c─â asigura╚Ťi-v─â c─â verifica╚Ťi ├«nainte de a cump─âra.

Costurile de expediere pot cre╚Öte cu adev─ârat, a╚Öa c─â atunci c├ónd pute╚Ťi profita╚Ťi de ofertele de transport gratuit. Este un lucru mai pu╚Ťin de care s─â-╚Ťi faci griji atunci c├ónd ├«ncerci s─â g─âse╚Öti cadoul perfect pentru cei dragi. Cumparaturi fericite!

Retururi ușoare

Este u╚Öor s─â returnezi orice produs care nu ├«╚Ťi place. Comercian╚Ťi care expun produse pe aspiratorcuspalare.ro accepta retururi pentru toate produsele, f─âr─â ├«ntreb─âri. Ave╚Ťi la dispozi╚Ťie o luna pentru a returna Curatare mobila ╚Öi a primi o rambursare complet─â. Pentru a face un retur, pur ╚Öi simplu contacta╚Ťi comerciantul ╚Öi acesta v─â va furniza un formular pentru retur. Dorim s─â fi╚Ťi sut─â la sut─â mul╚Ťumit de achizi╚Ťia dvs., a╚Öa c─â multe magazine ofer─â retururi gratuite pentru majoritatea produselor.

Cump─âra╚Ťi acum pentru oferte grozave!

S─ârb─âtorile sunt chiar dup─â col╚Ť ╚Öi asta ├«nseamn─â c─â este timpul s─â ├«ncepe╚Ťi cump─âr─âturile pentru oferte grozave! Dar unde g─âse╚Öti cele mai bune oferte? ╚śi de unde ╚Ötii dac─â faci o afacere bun─â?

Iat─â c├óteva sfaturi pentru a v─â ajuta s─â g─âsi╚Ťi cele mai fantastice oferte pentru cadouri de s─ârb─âtori sau alte ocazii precum zile de na╚Ötere.

Cump─âra╚Ťi mai devreme: cu c├ót ├«ncepe╚Ťi mai devreme cump─âr─âturile, cu at├ót este mai probabil s─â g─âsi╚Ťi oferte grozave. Multe magazine ofer─â reduceri ╚Öi promo╚Ťii speciale ├«n s─âpt─âm├ónile dinaintea s─ârb─âtorilor, a╚Öa c─â ├«ncepe╚Ťi cump─âr─âturile devreme pentru a profita de aceste reduceri

Compara╚Ťi pre╚Ťurile: nu presupune╚Ťi doar c─â primul magazin pe care ├«l vizita╚Ťi are cele mai bune pre╚Ťuri. Acorda╚Ťi-v─â timp pentru a compara pre╚Ťurile de la diferite magazine ├«nainte de a lua deciziafinal─â.
Expre╚Ťii no╚Ötrii au adunat produse de la toate magazinele din Rom├ónia pentru ca tu sa po╚Ťi g─âsi totul ├«ntr-un singur loc.

Pre╚Ťuri mici ╚Öi selec╚Ťie mare de produse

E╚Öti ├«n c─âutarea unei oferte de pret pentru Curatare mobila? Platforma noastr─â ofer─â pre╚Ťuri mici ╚Öi o selec╚Ťie larg─â de produse, aici este locul unde pute╚Ťi g─âsi ceea ce c─âuta╚Ťi. Cu oferte pentru orice, de la haine, la produse electronice, cu siguran╚Ť─â vei g─âsi ceea ce ai nevoie la un pre╚Ť pe care ╚Ťi-l po╚Ťi permite. Deci data viitoare c├ónd sunte╚Ťi ├«n c─âutarea unei oferte grozave pentru Curatare mobila, asigura╚Ťi-v─â c─â vizita╚Ťi magazinul nostru!