Afișez toate cele 5 rezultate

 • SE 2 Car

  SE 2 Car

  Cur─â╚Ťare ├«n profunzimea fibrelor: cu dispozitivul de cur─â╚Ťare prin extrac╚Ťie cu pulverizare SE 2 Car, detergentul de cur─â╚Ťare este pulverizat─â ├«n profunzimea fibrelor cu presiune ╚Öi extras─â ├«mpreun─â cu murd─âria dizolvat─â – pentru rezultate de cur─â╚Ťare ├«n profunzime a scaunelor, tapi╚Ťeriilor, saltelelor ╚Öi covoarelor. Acest aparat cu design atractiv are butoane mari ╚Öi sistem de blocare prin r─âsucire. Echiparea sa versatil─â include o duz─â de tapi╚Ťerie pentru cur─â╚Ťarea scaunelor auto, un sistem de confort 2 ├«n 1 cu furtun de extrac╚Ťie prin pulverizare integrat ╚Öi un sistem cu 2 rezervoare (rezervor de ap─â curat─â ╚Öi murdar─â deta╚Öabile). Alte detalii despre echipare: m├óner de transport ergonomic pentru un transport u╚Öor, spa╚Ťiu practic de depozitare a accesoriilor, filtru plat plisat pentru o trecere u╚Öoar─â ├«ntre aspirarea uscat─â ╚Öi umed─â f─âr─â ├«ntreruperi sau schimbarea filtrului, clapet─â separat─â pentru ├«ndep─ârtarea filtrului f─âr─â a intra ├«n contact cu murd─âria, duz─â pentru spa╚Ťii ├«nguste, duz─â pentru tapi╚Ťerie, adaptor pentru aspirarea uscat─â ╚Öi umed─â. Aparatul poate fi utilizat ╚Öi ca aspirator multifunc╚Ťional prin ├«ndep─ârtarea rezervoarelor de ap─â curat─â ╚Öi murdar─â. De asemenea, SE 2 Car este ideal pentru a fi utilizat de persoanele care sufer─â de alergii ╚Öi de familiile cu animale de companie.

  Cur─â╚Ťare ├«n profunzimea fibrelor: cu dispozitivul de cur─â╚Ťare prin extrac╚Ťie cu pulverizare SE 2 Car, detergentul de cur─â╚Ťare este pulverizat─â ├«n profunzimea fibrelor cu presiune ╚Öi extras─â ├«mpreun─â cu murd─âria…
 • SE 4001

  SE 4001

  Aspiratorul SE 4001 spray- extrac╚Ťie cur─â╚Ť─â ad├ónc ├«n fibrele suprafe╚Ťelor textile, de ex: covoare, tapi╚Ťerie / mobilier tapi╚Ťat, sc─âri cu acoperiri textile, saltele, draperii de perete ╚Öi scaune auto. Apa de la robinet ╚Öi detergentul K├Ąrcher RM 519, sunt pulverizate ad├ónc ├«n suprafe╚Ťe textile sub presiune ╚Öi a ├«ndep─ârtate ├«mpreun─â cu murd─âria dizolvat─â. Aspiratorul spray-extrac╚Ťie este ideal pentru cei care sufer─â de alergii sau pentru gospod─ârii cu animale de companie. Gra╚Ťie tehnologiei inovatoare a duzelor, suprafe╚Ťele cur─â╚Ťate se usuca ├«n jum─âtate din timp. Rezervorul de 4 litri cu de ap─â curat─â este rezistent la ╚Öoc, transparent ╚Öi u╚Öor de umplut /golit. Apa murdar─â aspirata este colectat─â ├«n recipientul ma╚Öinii. M├ónerul 3-├«n-1 permite transport u╚Öor, deschiderea/ ├«nchiderea ╚Öi golirea cuvei. Recipientul din plastic robust ofer─â spa╚Ťiu de depozitare a cablului de alimentare ╚Öi a accesoriilor. Accesoriile multiple permit folosire ca aspirator un multifunctional.

  Aspiratorul SE 4001 spray- extrac╚Ťie cur─â╚Ť─â ad├ónc ├«n fibrele suprafe╚Ťelor textile, de ex: covoare, tapi╚Ťerie / mobilier tapi╚Ťat, sc─âri cu acoperiri textile, saltele, draperii de perete ╚Öi scaune auto. Apa…
 • SE 4002

  SE 4002

  Aspiratorul cu func┼úie de sp─âlare SE 4002 bazat pe un aspirator NT, ob┼úine rezultate de cur─â┼úare excelent pe suprafe┼úe textile ┼či materiale dure, ca de exemplu PVC, linoleum, piatr─â natural─â ┼či pl─âci de gresie ┼či ceramic─â. Aceste rezultate pot fi ├«mbun─ât─â┼úite ├«n continuare datorit─â tehnologiei cu duze. Cu ajutorul acestei duze speciale se ob┼úine o cur─â┼úare ├«n ad├óncimea fibrelor iar vidul generat asigur─â accesibilitatea suprafe┼úelor cur─â┼úate cu 50 % mai repede dec├ót ├«n cazul produselor concurente. Aparatul este utilizabil ┼či ca aspirator ud/ uscat. Altfel dec├ót predecesorul s─âu (SE 4001) SE 4002 dispune de un sistem confortabil 2 ├«n 1: adic─â furtunul de stropire/ Pulverizare este integrat pe furtunul de aspirare ┼či ┼úeava de aspirare. ├Än plus aparatul este echipat cu o duz─â de pulverizare pe mobilier tapi┼úat. Are de asemenea ┼či un rezervor deta┼čabil ┼či rezistent la impact de ap─â curat─â, care poate fi ata┼čat de partea lateral─â a aparatului, prin ag─â┼úare. P─âstrarea special─â a accesoriilor ┼či m├ónerul ergonomic cu func┼úie de ├«nchidere permite o manipulare simplificat─â.

  Aspiratorul cu func┼úie de sp─âlare SE 4002 bazat pe un aspirator NT, ob┼úine rezultate de cur─â┼úare excelent pe suprafe┼úe textile ┼či materiale dure, ca de exemplu PVC, linoleum, piatr─â natural─â…
 • SE 5.100

  SE 5.100

  Covoare, tapi╚Ťerie, saltele, scaune auto: SE 5.100 spray- extrac╚Ťie cur─â╚Ť─â suprafe╚Ťele de textile ad├ónc ├«n fibre. Solu╚Ťie de cur─â╚Ťare este pulverizat─â ad├ónc ├«n fibre cu presiune ╚Öi este ├«ndep─ârtata ├«mpreun─â cu murd─âria dizolvat─â – ideal pentru cei care sufer─â de alergii sau detin animale de companie. Dispozitivul este ├«ntr-un design atractiv, cu butoane mari ╚Öi ├«ncuietori . Caracteristici: duze de pulverizare pentru curatat covoare, sistem confortabil 2-in-1 cu furtun de pulverizare-extractie integrat, sistem 2-rezervoare (deta╚Öabil curat ╚Öi murdar) maner ergonomic pentru un transport u╚Öor, depozitare practica accesorii, filtru cutat plat pentru schimbarea u╚Öoar─â, ├«ntre aspirare umed─â ╚Öi uscat─â, f─âr─â ├«ntrerupere sau schimbarea filtrului, clapeta filtru separata, pentru ├«ndep─ârtarea filtrului, f─âr─â a intra ├«n contact cu murd─âria, duz─â reglabil─â de aspirare uscata pentru covoare ╚Öi pardoseli dure, duza pentru spa╚Ťii ├«nguste, duz─â tapi╚Ťerie, adaptor pentru aspirarea umed─â ╚Öi uscat─â, h├órtie filtru sac. Aparatul poate fi utilizat ╚Öi ca aspirator uscat prin ├«ndep─ârtarea rezervorului de ap─â curat─â ╚Öi murdar─â.

  Covoare, tapi╚Ťerie, saltele, scaune auto: SE 5.100 spray- extrac╚Ťie cur─â╚Ť─â suprafe╚Ťele de textile ad├ónc ├«n fibre. Solu╚Ťie de cur─â╚Ťare este pulverizat─â ad├ónc ├«n fibre cu presiune ╚Öi este ├«ndep─ârtata ├«mpreun─â…
 • SE 6.100

  SE 6.100

  Peste tot acolo unde este ceruta curatarea in detaliu si igienica intervine curatitorul pentru covoare si suprafete dure SE 6.100. Lichidul pentru curatare este pulverizat cu presiune in covor si apoi aspirat impreuna cu mizeria dizolvata. Grasime, mizerie si mirosuri sunt astfel indepartate cu succes. Componentul pentru suprafete dure livrat in serie garanteaza curatare fara urme pe podele din piatra naturala, gresie, linoleu sau materiale sintetice. In combinatie cu detergentii de la K├Ąrcher aparatul SE 6.100 este responsabil pentru o curatare in detaliu – solutia ideala pentru alergici. In perimetrul de livrare este inclusa si o duza pentru spalat pentru curatarea pernelor. Astfel sunt curatate rapid si bine pernele si scaunele masinii. Pe langa acestea aparatul SE 6.100 convinge prin alte caracteristici de confirt precum pozitia de parcare pentru intreruperile de curatare sau a carligului stabil pentru depozitarea cablurilor si a furtunului. In cazul in care rezervorul pentru apa proaspata este detasat aparatul SE 6.100 poate functiona si ca si aspirator umed -uscat performant.

  Peste tot acolo unde este ceruta curatarea in detaliu si igienica intervine curatitorul pentru covoare si suprafete dure SE 6.100. Lichidul pentru curatare este pulverizat cu presiune in covor si…

Dac─â sunte╚Ťi ├«n c─âutarea celor mai bune oferte la cele mai noi produse, a╚Ťi ajuns la locul potrivit. Aici, pe aspiratorcuspalare.ro, ├«ncerc─âm ├«ntotdeauna s─â avem un inventar diversificat, astfel s─â existe ceva pe gustul tuturor. ╚śi pentru c─â dorim ca ╚Öi clien╚Ťii no╚Ötri s─â ob╚Ťin─â cel mai mult pentru banii lor, va punem la dispozi╚Ťie pre╚Ťuri competitive pentru toata colec╚Ťia Aspiratoare specializate.

Deci, fie c─â sunte╚Ťi ├«n c─âutarea celui mai recent model sau vre╚Ťi doar s─â g─âsi╚Ťi o ofert─â foarte bun─â, asigura╚Ťi-v─â c─â ne verifica╚Ťi ├«nainte. Pe langa aceasta, aspiratorcuspalare.ro pune la dispozi╚Ťie o experien╚Ť─â excelent─â de servicii pentru clien╚Ťi ╚Öi pune la dispozi╚Ťie informa╚Ťii suplimentare conexe pentru a-i ajuta pe cump─âr─âtorii s─âi s─â ia decizii informate.

├Än pia╚Ťa de ast─âzi, este foarte important s─â compara╚Ťi ofertele la produse Aspiratoare specializate ├«nainte de a cumpara. F─âc├ónd acest lucru, sper─âm s─â oferim clien╚Ťilor no╚Ötri tot ce au nevoie ├«ntr-un singur loc.

Economii uriașe la cele mai cunoscute mărci

Există câteva oferte uimitoare pentru mărci de top în această săptămână. Așa că, dacă dorești să faci un chilipir, acum este timpul!

Livrare gratuit─â pentru anumite comenzi

Dore╚Öti s─â faci cump─âr─âturi de s─ârb─âtori f─âr─â s─â achi╚Ťi transportul? Ai noroc! Mul╚Ťi comercian╚Ťi ofer─â transport gratuit pentru comenzile calificate. Deci, ce ├«nseamn─â ÔÇ×calificatÔÇŁ? ├Än general, ├«nseamn─â c─â aceast─â comanda trebuie s─â se ├«ncadreze ├«ntr-o anumit─â sum─â de lei. Spre exemplu, pragul de livrare gratuit─â al majorit─â╚Ťii magazinelor este de 250 lei. Al╚Ťi comercian╚Ťi au cerin╚Ťe diferite, a╚Öa c─â asigura╚Ťi-v─â c─â verifica╚Ťi ├«nainte de a cump─âra.

Costurile de expediere pot cre╚Öte cu adev─ârat, a╚Öa c─â atunci c├ónd pute╚Ťi profita╚Ťi de ofertele de transport gratuit. Este un lucru mai pu╚Ťin de care s─â-╚Ťi faci griji atunci c├ónd ├«ncerci s─â g─âse╚Öti cadoul perfect pentru cei dragi. Cumparaturi fericite!

Retururi ușoare

Este u╚Öor s─â returnezi orice produs de care nu e╚Öti mul╚Ťumit. Comercian╚Ťi ce expun produse pe aspiratorcuspalare.ro accepta retururi pentru toate produsele, f─âr─â ├«ntreb─âri. Ave╚Ťi la dispozi╚Ťie o luna pentru a returna Aspiratoare specializate ╚Öi a primi o rambursare complet─â. Pentru a face un retur, pur ╚Öi simplu contacta╚Ťi comerciantul ╚Öi acesta v─â va furniza un formular pentru retur. Dorim s─â fi╚Ťi 100% mul╚Ťumit de cumparaturile dvs., a╚Öa c─â multe magazine pun la dispozi╚Ťie retururi gratuite pentru toate produsele.

Cump─âra╚Ťi acum pentru oferte grozave!

S─ârb─âtorile sunt chiar dup─â col╚Ť ╚Öi asta ├«nseamn─â c─â este timpul s─â ├«ncepe╚Ťi cump─âr─âturile pentru a profita la maxim de oferte! Dar unde g─âse╚Öti cele mai bune oferte? ╚śi de unde ╚Ötii cu adev─ârat dac─â faci o afacere bun─â?

V─â prezent─âm mai jos c├óteva sfaturi pentru a v─â ajuta s─â g─âsi╚Ťi cele mai bune oferte pentru cadouri de s─ârb─âtori sau alte ocazii precum zile de na╚Ötere.

Cump─âra╚Ťi mai devreme: cu c├ót ├«ncepe╚Ťi mai devreme cump─âr─âturile, cu at├ót este mai probabil s─â g─âsi╚Ťi oferte grozave. Multe magazine ofer─â reduceri ╚Öi promo╚Ťii speciale ├«n s─âpt─âm├ónile premerg─âtoare s─ârb─âtorilor, a╚Öa c─â ├«ncepe╚Ťi cump─âr─âturile devreme pentru a profita de aceste oferte

Compara╚Ťi pre╚Ťurile: nu presupune╚Ťi doar c─â primul magazin pe care ├«l vizita╚Ťi are cele mai bune pre╚Ťuri. Acorda╚Ťi-v─â timp pentru a compara pre╚Ťurile de la diferite magazine ├«nainte de a lua o deciziefinal─â.
Noi am adunat produse de la toate magazinele din Rom├ónia pentru ca tu sa po╚Ťi g─âsi totul ├«ntr-un singur loc.

Pre╚Ťuri mici ╚Öi selec╚Ťie mare de produse

E╚Öti ├«n c─âutarea unei oferte de pret pentru Aspiratoare specializate? Site-ul nostru ofer─â pre╚Ťuri mici ╚Öi o selec╚Ťie larg─â de produse, aici este locul unde pute╚Ťi g─âsi ceea ce c─âuta╚Ťi. Cu oferte pentru orice ├«╚Ťi po╚Ťi imagina, de la haine, la produse electronice, cu siguran╚Ť─â vei g─âsi ceea ce ai nevoie la un pre╚Ť avantajos. Deci data viitoare c├ónd sunte╚Ťi ├«n c─âutarea unei oferte grozave pentru Aspiratoare specializate, asigura╚Ťi-v─â c─â vizita╚Ťi magazinul nostru!