Afișez toate cele 16 rezultate

 • Baterie pentru 360 S5/S7 – 2600 mAh

  Baterie pentru 360 S5/S7 – 2600 mAh

  Baterie Li-Ion de schimb pentru aspiratoarele robotizate 360 ÔÇőÔÇőcu o capacitate de 2600 mAh.

  Baterie Li-Ion de schimb pentru aspiratoarele robotizate 360 ÔÇőÔÇőcu o capacitate de 2600 mAh.
 • Baz─â de ├«nc─ârcare pentru 360 S5/S7

  Bază de încărcare pentru 360 S5/S7

  Bază de încărcare, de schimb, pentru aspiratoarele robot 360 S5/S7. Bază este inclus în pachetul original al aspiratorului robot.

  Bază de încărcare, de schimb, pentru aspiratoarele robot 360 S5/S7. Bază este inclus în pachetul original al aspiratorului robot.
 • Carcasa principal─â a periei 360 S7 PRO

  Carcasa principal─â a periei 360 S7 PRO

  Capac de schimb pentru peria principal─â 360 S7 PRO.

  Capac de schimb pentru peria principal─â 360 S7 PRO.
 • Filtru lavabil impermeabil 360 S5/S7 – 2 buc

  Filtru lavabil impermeabil 360 S5/S7 – 2 buc

  Filtrul lavabil impermeabil 360 S5/S7┬áfolose╚Öte materialul de filtrare din clasa E11 pentru a filtra eficient praful. Filtrare eficient─â, elimin─â murdaria secundar─â. Eficien╚Ť─â de filtrare 0,3pm ╚Öi gt 99,2%. Seria de filtre capteaz─â confortabil praful ╚Öi circula doar aerul curat. ├Än acela╚Öi timp, suprafa╚Ťa filtrului este echipat─â cu un filtru gros din nylon care poate ├«ncetini procesul de blocare a filtrului de murd─ârie.┬áSe recomand─â schimbarea filtrelor la fiecare 3 – 4 luni, pentru ca filtrarea s─â fie ├«nc─â eficient─â.

  Filtrul lavabil impermeabil 360 S5/S7┬áfolose╚Öte materialul de filtrare din clasa E11 pentru a filtra eficient praful. Filtrare eficient─â, elimin─â murdaria secundar─â. Eficien╚Ť─â de filtrare 0,3pm ╚Öi gt 99,2%. Seria de…
 • Filtru lavabil impermeabil 360 S6 – 2 buc

  Filtru lavabil impermeabil 360 S6 – 2 buc

  Filtrul lavabil impermeabil 360 S6 folose╚Öte materialul de filtrare din clasa E11 pentru a filtra eficient praful. Filtrare eficient─â, elimin─â murdaria secundar─â. Eficien╚Ť─â de filtrare 0,3pm ╚Öi gt 99,2%. Seria de filtre capteaz─â confortabil praful ╚Öi circula doar aerul curat. ├Än acela╚Öi timp, suprafa╚Ťa filtrului este echipat─â cu un filtru gros din nylon care poate ├«ncetini procesul de blocare a filtrului de murd─ârie.┬áSe recomand─â schimbarea filtrelor la fiecare 3 – 4 luni, pentru ca filtrarea s─â fie ├«nc─â eficient─â.

  Filtrul lavabil impermeabil 360 S6 folose╚Öte materialul de filtrare din clasa E11 pentru a filtra eficient praful. Filtrare eficient─â, elimin─â murdaria secundar─â. Eficien╚Ť─â de filtrare 0,3pm ╚Öi gt 99,2%. Seria…
 • Lavet─â mop 360 S10 – 2 buc

  Lavet─â mop 360 S10 – 2 buc

  Țesătură mop de schimb pentru aspiratorul robot 360 S10.

  Țesătură mop de schimb pentru aspiratorul robot 360 S10.
 • Lavet─â mop 360 S6

  Lavet─â mop 360 S6

  Țesătură mop de schimb pentru aspiratorul robot 360 S6.

  Țesătură mop de schimb pentru aspiratorul robot 360 S6.
 • Lavet─â mop 360 S7

  Lavet─â mop 360 S7

  Țesătură mop de schimb pentru aspiratorul robot 360 S7.

  Țesătură mop de schimb pentru aspiratorul robot 360 S7.
 • Perie principal─â 360 S5/S7/S7 PRO

  Perie principal─â 360 S5/S7/S7 PRO

  Perie rotativ─â tip spiral─â. Cre╚Öte eficien╚Ťa de cur─â╚Ťare pe podelele netede. Cur─â╚Ť─â minu╚Ťios suprafe╚Ťele covorului iar covoarele mai vechi pot redeveni mai pufoase. V─â recomand─âm s─â le ├«nlocui╚Ťi ├«n 6-12 luni (├«n func╚Ťie de c├ót de des este folosit robotul ╚Öi pe ce suprafa╚Ť─â). Proiectat pentru modelul 360 S5/S7/S7 PRO.

  Perie rotativ─â tip spiral─â. Cre╚Öte eficien╚Ťa de cur─â╚Ťare pe podelele netede. Cur─â╚Ť─â minu╚Ťios suprafe╚Ťele covorului iar covoarele mai vechi pot redeveni mai pufoase. V─â recomand─âm s─â le ├«nlocui╚Ťi ├«n 6-12…
 • Perie principal─â 360 S6

  Perie principal─â 360 S6

  Perie rotativ─â tip spiral─â. Cre╚Öte eficien╚Ťa de cur─â╚Ťare pe podelele netede. Cur─â╚Ť─â minu╚Ťios suprafe╚Ťele covorului iar covoarele mai vechi pot redeveni mai pufoase. V─â recomand─âm s─â le ├«nlocui╚Ťi ├«n 6-12 luni (├«n func╚Ťie de c├ót de des este folosit robotul ╚Öi pe ce suprafa╚Ť─â). Proiectat pentru modelul 360 S6.

  Perie rotativ─â tip spiral─â. Cre╚Öte eficien╚Ťa de cur─â╚Ťare pe podelele netede. Cur─â╚Ť─â minu╚Ťios suprafe╚Ťele covorului iar covoarele mai vechi pot redeveni mai pufoase. V─â recomand─âm s─â le ├«nlocui╚Ťi ├«n 6-12…
 • Perii laterale pentru 360 S5/S7

  Perii laterale pentru 360 S5/S7

  Perie lateral─â rotativ─â de schimb pentru aspirator robot 360 S5/S7. V─â recomand─âm ├«nlocuirea acestuia ├«n termen de 6-12 luni (├«n func╚Ťie de c├ót de des ╚Öi pe ce suprafa╚Ť─â este utilizat robotul).

  Perie lateral─â rotativ─â de schimb pentru aspirator robot 360 S5/S7. V─â recomand─âm ├«nlocuirea acestuia ├«n termen de 6-12 luni (├«n func╚Ťie de c├ót de des ╚Öi pe ce suprafa╚Ť─â este…
 • Perii laterale pentru 360 S6

  Perii laterale pentru 360 S6

  Perie lateral─â rotativ─â de schimb pentru aspirator robot 360 S6. V─â recomand─âm ├«nlocuirea acestuia ├«n termen de 6-12 luni (├«n func╚Ťie de c├ót de des ╚Öi pe ce suprafa╚Ť─â este utilizat robotul).

  Perie lateral─â rotativ─â de schimb pentru aspirator robot 360 S6. V─â recomand─âm ├«nlocuirea acestuia ├«n termen de 6-12 luni (├«n func╚Ťie de c├ót de des ╚Öi pe ce suprafa╚Ť─â este…
 • Perii laterale pentru 360 S7 PRO

  Perii laterale pentru 360 S7 PRO

  Perie lateral─â rotativ─â de schimb pentru aspirator robot 360 S7 PRO. V─â recomand─âm ├«nlocuirea acestuia ├«n termen de 6-12 luni (├«n func╚Ťie de c├ót de des ╚Öi pe ce suprafa╚Ť─â este utilizat robotul).

  Perie lateral─â rotativ─â de schimb pentru aspirator robot 360 S7 PRO. V─â recomand─âm ├«nlocuirea acestuia ├«n termen de 6-12 luni (├«n func╚Ťie de c├ót de des ╚Öi pe ce suprafa╚Ť─â…
 • Recipient pentru ap─â pentru 360 S6

  Recipient pentru ap─â pentru 360 S6

  Recipient de schimb pentru ap─â, de 80 ml, pentru aspiratoarele robot 360 S6.

  Recipient de schimb pentru ap─â, de 80 ml, pentru aspiratoarele robot 360 S6.
 • Roat─â fa╚Ť─â pentru 360 S6

  Roat─â fa╚Ť─â pentru 360 S6

  Roat─â frontal─â de direc╚Ťie, de schimb, pentru aspiratoarele robot 360 S6.

  Roat─â frontal─â de direc╚Ťie, de schimb, pentru aspiratoarele robot 360 S6.
 • Set fitiluri pentru recipient pentru ap─â 360 S7/S7 PRO – 12 buc

  Set fitiluri pentru recipient pentru ap─â 360 S7/S7 PRO – 12 buc

  Set 12 fitiluri de desc─ârcare pentru rezervorul de ap─â al aspiratorului robot 360 S7/S7 PRO. Aceste fitiluri sunt utilizate pentru a elibera apa pe recipientul ╚Ťes─âturii de mop ╚Öi pentru a asigura viteza ideal─â de permeabilitate. Un recipient are nevoie de 2 fitiluri.

  Set 12 fitiluri de desc─ârcare pentru rezervorul de ap─â al aspiratorului robot 360 S7/S7 PRO. Aceste fitiluri sunt utilizate pentru a elibera apa pe recipientul ╚Ťes─âturii de mop ╚Öi pentru…

Dac─â sunte╚Ťi ├«n c─âutarea celor mai bune oferte la produsele cele mai noi, a╚Ťi venit ├«n locul potrivit. Aici, la aspiratorcuspalare.ro, ├«ncerc─âm mereu s─â avem un inventar c├ót mai diversificat, deoarece dorim s─â existe ceva potrivit pentru toat─â lumea. ╚śi deoarece dorim ca ╚Öi clien╚Ťii no╚Ötri sa primeasc─â c├ót mai mult pentru banii acestora, oferim pre╚Ťuri competitive pentru toata colec╚Ťia 360.

Deci, fie c─â sunte╚Ťi ├«n c─âutarea celui mai recent model sau dori╚Ťi doar s─â g─âsi╚Ťi o ofert─â bun─â, fi╚Ťi sigur c─â ne verifica╚Ťi mai ├«nt├ói. Pe langa aceasta, aspiratorcuspalare.ro ofer─â o experien╚Ť─â excelent─â de servicii pentru clien╚Ťi ╚Öi ofer─â informa╚Ťii suplimentare conexe pentru a-i ajuta pe cump─âr─âtori s─â ia decizii informate.

├Än pia╚Ťa de ast─âzi, este foarte important s─â compara╚Ťi ofertele la produse 360 ├«nainte de a cumpara. F─âc├ónd acest lucru, sper─âm s─â punem la dispozi╚Ťie clien╚Ťilor no╚Ötri tot ce au nevoie ├«ntr-un singur loc.

Economii uriașe la cele mai cunoscute branduri

Există câteva oferte uimitoare pentru mărci de top săptămâna aceasta. Așa dar, dacă dorești să faci un chilipir, acum este timpul!

Livrare gratuit─â pentru anumite comenzi

Dore╚Öti s─â faci cump─âr─âturi de ├«n perioada s─ârb─âtorilor f─âr─â s─â achi╚Ťi transportul? Ai noroc! Mul╚Ťi comercian╚Ťi ofer─â transport gratuit pentru comenzile calificate. Deci, ce ├«nseamn─â ÔÇ×calificatÔÇŁ? De cele mai multe ori, ├«nseamn─â c─â aceast─â comanda trebuie s─â respecte o sum─â minim─â de lei. Spre exemplu, majoritatea magazinelor au ca ╚Öi prag de livrare gratuit─â suma de 250 lei. Unii comercian╚Ťi au cerin╚Ťe diferite, a╚Öa c─â asigura╚Ťi-v─â c─â verifica╚Ťi ├«nainte de a cump─âra.

Costurile de livrare pot cre╚Öte cu adev─ârat, a╚Öa c─â profita╚Ťi de ofertele de transport gratuit atunci c├ónd pute╚Ťi. Este un lucru mai pu╚Ťin de care s─â-╚Ťi faci griji atunci c├ónd ├«ncerci s─â g─âse╚Öti cadoul perfect pentru cei dragi. Cumparaturi fericite!

Retururi ușoare

Este u╚Öor s─â returnezi orice produs de care nu e╚Öti mul╚Ťumit. Comercian╚Ťi ce expun produse pe aspiratorcuspalare.ro accepta retururi pentru toate produsele, f─âr─â ├«ntreb─âri. Ave╚Ťi la dispozi╚Ťie 30 de zile pentru a returna 360 ╚Öi a primi banii inapoi. Pentru a face un retur, trebuie doar sa contacta╚Ťi comerciantul ╚Öi acesta v─â va pune la dispozi╚Ťie un formular pentru retur. Dorim s─â fi╚Ťi 100% mul╚Ťumit de cumparaturile dvs., a╚Öa c─â multe magazine ofer─â retururi gratuite pentru majoritatea produselor.

Face╚Ťi acum cumparaturi pentru a va bucura de oferte extraordinare!

Perioada s─ârb─âtorilor se apropie ╚Öi asta ├«nseamn─â c─â este timpul s─â ├«ncepe╚Ťi cump─âr─âturile pentru a te bucura din plin de ofertele noastre! Dar unde g─âse╚Öti cele mai bune oferte? ╚śi de unde ╚Ötii dac─â faci o afacere bun─â?

Iat─â c├óteva sfaturi pentru a v─â ajuta s─â g─âsi╚Ťi cele mai grozave oferte pentru cadouri de s─ârb─âtori sau alte ocazii precum zile de na╚Ötere.

Cump─âra╚Ťi mai devreme: cu c├ót ├«ncepe╚Ťi mai devreme cump─âr─âturile, cu at├ót este mai probabil s─â g─âsi╚Ťi oferte grozave. Multe magazine ofer─â reduceri ╚Öi promo╚Ťii speciale ├«n s─âpt─âm├ónile premerg─âtoare s─ârb─âtorilor, a╚Öa dar ├«ncepe╚Ťi cump─âr─âturile devreme pentru a profita de aceste reduceri

Compara╚Ťi pre╚Ťurile: nu presupune╚Ťi doar c─â primul magazin pe care a╚Ťi intrat are cele mai bune pre╚Ťuri. Acorda╚Ťi-v─â timp pentru a compara pre╚Ťurile la diferite comercianti ├«nainte de a lua o deciziefinal─â.
Expre╚Ťii no╚Ötrii au adunat produse de la toate magazinele din Rom├ónia pentru ca tu sa po╚Ťi g─âsi totul ├«ntr-un singur loc.

Pre╚Ťuri mici ╚Öi selec╚Ťii mari de produse

E╚Öti ├«n c─âutarea unei oferte de pret pentru 360? Platforma noastr─â ofer─â pre╚Ťuri mici ╚Öi o selec╚Ťie larg─â de produse, aici este locul unde pute╚Ťi g─âsi ceea ce c─âuta╚Ťi. Cu oferte pentru orice ├«╚Ťi po╚Ťi imagina, de la haine, la produse electronice, cu siguran╚Ť─â vei g─âsi tot ceea ce ai nevoie la un pre╚Ť avantajos. Deci data viitoare c├ónd sunte╚Ťi ├«n c─âutarea unei oferte grozave pentru 360, asigura╚Ťi-v─â c─â vizita╚Ťi magazinul nostru!